Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: наладжвальныя спасылкі старонцы пра шаблон

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Default наладжвальныя спасылкі старонцы пра шаблон

Прывітанне,

Мне давялося стварыць шаблон з нуля (мая плата індывідуальнага дызайну).

Усё працуе выдатна, акрамя выпадкаў, калі карыстач звяртаецца па спасылцы, каб пад-мовы, спасылкі на асноўны мова (гэта значыць domain.com) абнаўляецца, каб быць на галоўнай старонцы гэтай мовы, (гэта значыць domain.com / ES /).

Як я магу змяніць перапісванне канкрэтныя спасылкі, каб я мог падтрымліваць сувязь з мовы арыгінала (англійскай), захоўваючы пры гэтым асноўныя лагатып сайта, выкарыстоўваючы новую спасылку на хатнюю старонку канкрэтнай краіне?

дзякуй

MOGmartin

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

калі вам трэба, напрыклад,

1) перайдзіце на маёй дошцы @ MOGmartin ў SEO форум, бясплатна SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) пстрыкніце на іншую мову
    3) націсніце кнопку назад на англійская (першы сцяг).

Мне трэба ўстанавіць, што спасылку для пераходу на толькі на галоўную старонку асноўнага сайта.

дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я гэта бачу. Якія змены вы зрабілі ў vBET шаблон для генерацыі сцягі. Акрамя таго - ты завёў ніякіх vBET змены кода?

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Я гэта бачу. Якія змены вы зрабілі ў vBET шаблон для генерацыі сцягі. Акрамя таго - ты завёў ніякіх vBET змены кода?
    ніякіх зменаў на ўсіх, я толькі што стварылі жорстка шаблон ў HTML з мовамі я хацеў, і паказаў іх у правільны каталог:

то ёсць. іспанская сцяг = спасылка на / ES /
    французскі сцяг = спасылка на / FR /

ніякай логікі выкарыстоўваецца.

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Quote Паведамленне ад MOGmartin View Post
    ніякіх зменаў на ўсіх, я толькі што стварылі жорстка шаблон ў HTML з мовамі я хацеў, і паказаў іх у правільны каталог:

што-небудзь? гуз? дапамагчы??

і г.д.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так што вы цалкам змянілі спосаб генерацыі сцягоў. Звярніце ўвагу, што vbet сцягі генеруе URL-адрас, як правіла, не перакладзеных старонак і для перакладу старонак выкарыстоўвае прэфікс vbet_flag- якая выдаляецца пры перакладзе сачэння (для распазнання вашага сцягі спасылкі, а не дадаваць туды код мовы). Вы змянілі яго, і менавіта таму ваш сцяг дадаў код мовы.

Таму, калі ласка, вярнуцца да шаблон vbet і зменіце яго, калі неабходна, ці ў ваш код праверкі існуе $_REQUEST['мову'] і ў гэтым выпадку дадаць vbet_flag- У пачатку сцяг URL (не малюнак - спасылка вакол выявы).

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Так што вы цалкам змянілі спосаб генерацыі сцягоў. Звярніце ўвагу, што vbet сцягі генеруе URL-адрас, як правіла, не перакладзеных старонак і для перакладу старонак выкарыстоўвае прэфікс vbet_flag- якая выдаляецца пры перакладзе сачэння (для распазнання вашага сцягі спасылкі, а не дадаваць туды код мовы). Вы змянілі яго, і менавіта таму ваш сцяг дадаў код мовы.

Таму, калі ласка, вярнуцца да шаблон vbet і зменіце яго, калі неабходна, ці ў ваш код праверкі існуе $_REQUEST['мову'] і ў гэтым выпадку дадаць vbet_flag- У пачатку сцяг URL (не малюнак - спасылка вакол выявы).
    Прывітанне, дзякуй за адказ.

Я ўзяў паглядзець на ваш код ўчора ўвечары, не мог прыдумаць, як адаптаваць яго ... думаю, я буду апускацца ў яе зноў.

праблема з шаблонам па змаўчанні з'яўляецца тое, што чаму-то ўсё вышыні і шырыні роўныя нулю, таму сцягі проста з'яўляюцца ў выглядзе кропак.

Вы ведаеце, чаму гэта адбываецца?

дзякуй!

Марцін
    Апошні раз рэдагавалася MOGmartin; 16-09-10 у 16:41.

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

рэдагаваў вышэй паведамленне ўключыць праблема з шаблонамі,

HTML-я ў цяперашні час бачым, вышыня = "0" і шырыня = "0" на ўсіх сцягоў .... ?

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

OK - знайсці праблему.

Вы выкарыстоўваеце clear.gif як спасылку файла, гэта канфлікты з clear.gif, што VB выкарыстоўвае таксама.

Я цалкам наладзіць ўсе атрыбуты памеру малюнка ў vbseo, таму ён стварае гэты канфлікт.

Я рэкамендую вам змяніць імя clear.gif ў наступным выпуску.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

рэдагаваў вышэй паведамленне ўключыць праблема з шаблонамі,

HTML-я ў цяперашні час бачым, вышыня = "0" і шырыня = "0" на ўсіх сцягоў .... ?
    Шырыня і вышыня жорстка як нумары: шырыня = "16" вышыня = "11"
    Таму ён не можа быць vBET віне - можа быць, некаторых іншых мод разборы малюнкаў.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •