Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 22

Тэма: Праблема з некаторымі словамі з accens

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Прывітанне,
    Вы сказалі:
    vBET падтрымлівае ўсе кадоўкі, але гэта лепш, калі ваш форум выкарыстоўвае UTF-8 кадоўцы, у адваротным выпадку за кожны пераклад vBET павінны перакадаваць ўсю старонку і робяць іншыя дадатковыя трукі (у тым ліку спецыяльныя сімвалы, займае значна больш месца ў БД выклікаць тых, замяняюцца на & # код; абазначэння). Калі ў вас ужо працуе форум, не існуе просты спосаб пераключэння кадоўкі (да гэтага часу яна існуе), але калі вы ствараеце новы, калі ласка, разгледзець, каб запусціць яго на UTF-8 кадоўку, якая прызначана для шматмоўнай падтрымкі.

Я думаю, што пераўтварэнне мой форум у UTF-8 вырашыць праблему. Ці ведаеце вы які-небудзь спосаб зрабіць гэта? Я чытаў, што хто-тое, хто зрабіў гэта вырашыла праблему.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я знайшоў гэты артыкул: Пераўтварэнне VBulletin да UTF-8

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне pepito69, што аб гэтай тэмы?

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Я думаю, што з апошніх рэчаў, каб паспрабаваць гэта ператварэнне форуму ў UTF-8 прычынай шматлікіх слоў не могуць быць пераведзены з-за памылкі ў accens і спецыяльныя сімвалы, такія як: ñ
    Міхал сказаў аднойчы гэта:
    Змена кадоўкі цэлым VB форуму - як? - VBulletin.org форум

Я не магу зрабіць гэты тэст зараз у мяне ёсць прычыны для рэзервовага капіявання і выпрабаваць яго ў асаблівыя ўмовы і ў мяне няма дастаткова часу, можа быць, у жніўні.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ОК, я разумею. Вы адказваеце, калі вы робіце гэта

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

пераканайцеся, што вы рэзервовае капіраванне вашага форуму, таму што калі яго вялікія, якія могуць паўстаць нестандартныя памылкі BBCode, што "Вялікую частку часу" можа быць усталяваная з tools.php

EDIT
    Вы, магчыма, праблемы з паведамлення па электроннай пошце і іншыя дробязі, якія павінны быць выпраўленыя.
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 19-07-10 у 11:36.

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад pepito69 View Post
    Я думаю, што пераўтварэнне мой форум у UTF-8 вырашыць праблему. Ці ведаеце вы які-небудзь спосаб зрабіць гэта? Я чытаў, што хто-тое, хто зрабіў гэта вырашыла праблему.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Дзякуючы Міхал, я рады бачыць вас тут.

Перад пераўтварэннем нічога я паспрабую розныя рэчы, але ведаю, што я новая праблема з шаблонам, у галоўных старонак форумаў дрэнна закладзены і я не нічога новага.
    Вялікі дзякуй Mario06 для вашага саветы.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

vBET цалкам падтрымлівае ўсе кадоўкі, але з кадоўкай UTF8 ёсць менш запытаў

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Нават не менш запытаў. Запыты жа нумар, але ведзьма UTF-8, загрузка працэсара менш, таму што нам не трэба перакадаваць вынікі, так і вынікі хутчэй.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •