Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Створаны карыстацкі шаблон для форуму па-за дырэкторыі замяніць VBCMPS але цяпер пераключэнне мовы ідзе на форум толькі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Exclamation Створаны карыстацкі шаблон для форуму па-за дырэкторыі замяніць VBCMPS але цяпер пераключэнне мовы ідзе на форум толькі

Я бег карыстацкія старонкі з дапамогай VBCMPS доўгі час, я толькі выкарыстаў яго, каб паказаць адну старонку даволі шмат, так што я стварыць просты шаблон, каб замяніць яго, і гэта ўсе выдатна працуе за выключэннем выпадкаў, калі я націсніце кнопку, каб пераключыць мову дадае мой форум і каталог альбо адкрыць форум або 404 гэта дрэнны шлях!

Прыклад Онлайн казіно Даведнік, агляды і форумы з 19,038+ сябры пры пераключэнні на італьянская ходзіць Allfreechips Бонус Казіно Форум (Італьянскі)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

ОК, я усе зразумеў. Я быў у маей старой index.php параметр, каб сказаць, што я па-за форумам, даданне

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    Выправіў гэта. Цяпер я заўважыў шмат дэталяў не пераводзяцца цяпер, калі я гляджу на гэта ўважліва. Я прапусціў што-то, дзе рэчы не пераводзяць больш?

Дзякуй!

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Няма некаторыя есць некаторых няма, яго не programnming пытання я не думаю, што, можа быць перавышаны бясплатныя пераклады?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вядома, калі ў вас перавышаны ліміт перакладаў тады ўтрыманне не будзе перакладацца. Вы можаце ўдакладніць наяўнасць у перакладчыкаў . Вы таксама можаце праверыць, калі вы дасягне межаў шляхам запуску гэтых тэстаў ІСПЫТАЎ. Дадатковая інфармацыя: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •