Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Létrehozott egy egyéni sablont a Vbulletin címtár-hoz helyettesít VBCMPS kívül, de most kapcsoló nyelv megy a fórum csak

Senior tag

Exclamation Létrehozott egy egyéni sablont a Vbulletin címtár-hoz helyettesít VBCMPS kívül, de most kapcsoló nyelv megy a fórum csak

Már működik az egyéni oldalak használ VBCMPS egy ideig, csak használt ez megjelenítése oldalanként nagyjából így hozható létre egy egyszerű sablont, hogy cserélje ki, és minden tökéletesen működik, kivéve mikor én kettyenés-hoz kapcsol nyelv hozzáteszi, az én fórum könyvtárban, és nyissa meg a fórumon, vagy 404 egy rossz útját!

Példa Online kaszinó útmutató, az értékelés és a fórumok, 19,038 + tagjai Olasz megy váltáskor Allfreechips kaszinó bónusz fórum (Italiano)

Senior tag

OK én alakított ez ki. Volt az én-m régi index.php elmondani, hogy én vagyok kívül a fórum, a beállítás hozzáadása

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    Ez korrigált. Most én észrevette sok alkatrészt nem fordították le, most, hogy én néztem ez szorosan. Én hiányzó valami, ahol a dolgok nem fordítják anymore?

Köszönjük!

Senior tag

Nem néhány néhány nincs, az nem a programnming a probléma nem hiszem, maybee meghaladta a szabad fordítás?

Tiltott

Persze ha túllépte a korlátot fordítások majd a tartalom nem kerül lefordításra. Ellenőrizheti a rendelkezésre álló fordítók AdminCP-> vBET->Fordítás Szolgáltató Elérhetősége. Is ellenőrizheti, ha eléred a korlátokat futtatni ezeket a vizsgálatokat VIZSGÁLATOK. További információ: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10869.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •