Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Пераключэнне з vbSEO да dbSEO

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    2

Default Пераключэнне з vbSEO да dbSEO

З модов з абмежаванымі фізічнымі магчымасцямі:

Папярэджанне: Прызначэнне якое вяртаецца значэнне новых спасылка састарэла ... /includes/init.php(351) : eval()'d код на лініі 139
    Не атрымалася дадаць печыва, загаловак ужо адпраўлены.
    Файл: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Лінія: 5755

З модов ўключана/назад:

Папярэджанне: Прызначэнне якое вяртаецца значэнне новых спасылка састарэла ... /includes/init.php(351) : eval()'d код на лініі 139

Увага: Толькі зменныя павінны быць прызначаныя па спасылцы ..../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 851

Пад кіраваннем nginx, так што я спрабаваў:

(без ;
    перапісаць ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=1$у апошнія

перапісаць ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЕС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|be|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|няма|fa|pl|pt|ro|be|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|УР|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перанакіраваны=/forums/ last;
    перапісаць ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЕС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|be|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|няма|fa|pl|pt|ro|be|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|УР|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перанакіраваны=/forums/$2 апошніх;

Здаецца, мне трэба перадаць перапісвае для dbSEO і vBET, як мне зрабіць так?

У мяне ўжо есць аналагічныя правілы:

калі (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    перапісаць ^ / форумаў /(.*)$ / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php апошняга;
    }

}

калі ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. PHP $") {
    перапісаць ^ / форумаў /(.*)$ / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php апошняга;
    }

але паказваюць на dbseo ў мінулым;

Бягучай канфігурацыі dla:

размяшчэнне /forum/ {

try_files $uri-адрасу $uri/ /форум/dbseo.php?$args;

перапісаць
    ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЕС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|be|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перанакіраваны=/forums/ last;
    перапісаць
    ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЕС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|be|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перанакіраваны=/forums/$2 апошніх;

if ($request_uri г / > * ^/forum/mobiquo) {
    перапынку;
    }

калі (-f $request_filename) {
    мінае 30d;
    перапынку;
    }

калі ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. PHP $") {
    перапісаць ^(/forum/.*)$ /forum/dbseo.php у мінулым;
    }

калі (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    перапісаць ^/forum/(.*)$ /forum/dbseo.php у мінулым;
    }

}
    }

Дапамажыце, калі ласка, у дапамозе

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Паспрабуйце адключыць адлюстраванне папярэджання ў vB (больш падрабязна).

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    2

Я шкадую, але гэта накшталт б не рашэнне для мяне. Гэтыя папярэджаньні могуць даць каштоўную інфармацыю ў іншых галінах. Не маглі б вы дапамагчы вырашыць гэтую сумяшчальнасць?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы зьмянілі код, і ў наступным выпуску нашай кодэкса, не цягне папярэджанне ў апошняй версіі vB. Гэтыя змены занадта шмат зрабіць для іх хуткага выпраўлення. Папярэджанні не ўплываюць на вынікі. Па спасылцы, што я даў вам афіцыйнага рашэння vB не адлюстроўвае папярэджанне. Пытанне папярэджанне датычыць усіх убудоў ў апошнія vB.
    vBET ў цяперашні час падтрымлівае vBSEO і дружалюбныя url. Мы ў цяперашні час не падтрымліваюць dbSEO. Вы можаце змяніць правілы, але мы не можам гарантаваць, што dbSEO не будзе рабіць рэдырэкт, або іншыя сюрпрызы, - vBET не былі інтэграваныя і пратэставаны з dbSEO.
    Я прапаную вам выкарыстоўваць бясплатны, укараненыя дружалюбных url у vB.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •