Адказы на Вашы пытанні:
А. Ручны пераклад яшчэ знаходзіцца ў бэта-версіі. У цяперашні час мы прымаем зваротную сувязь ад нашых карыстальнікаў, што для паляпшэння / змены / дадання. Мы дадамо цэлую артыкул аб тым, як яна працуе, калі ён будзе ў завяршальнай стадыі.
Два. Калі ласка, пазначце ў якія браўзэры вы не бачыце кнопку Змяніць.
Тры. Калі ласка, майце 1 струмень на адно пытанне. Вось першае пытанне быў аб кнопцы Edit, каб у гэтай тэме мы будзем ацэньваць кнопку рэдагавання пытання. За памылкі пытанне калі ласка, адкрыйце новую тэму і апісаць тут менавіта тое, што памылкі вы бачыце і як яго прайграць.
Мы будзем рады вырашыць усе пытанні ў нашай новай функцыянальнасціКалі ласка, звярніце ўвагу яшчэ раз, што ён усё яшчэ знаходзіцца ў бэта-версіі.
У гэтых браўзэрах кнопку EDIT я не бачу
MAC OS 10.7.3:
Safari 5
Хром
OS X 10/08:
Safari 6
Windows 7:
IE 9
Я бачу кнопкі:
MAC OS 10.7.3:
FireFox
Я праверыў IE 9 у Windows 7 і я бачу кнопку Змяніць. У мяне няма доступу да MAC OS - калі ласка, пераканайцеся, што ў вас уключаны Java Script.
Калі ласка, PM мне доступ дэталі Admin CP і FTP я буду правяраць яго пад IE 9 на вашым форуме.
Няма адказу - разгледзеў пытанне не знікне. Калі няма, калі ласка напішыце тут. Таксама першы гл ў гэтым хуткае рашэнне для падобнай праблемы: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post12668
Дзякуй за пацвярджэнне. Я шчаслівы, што праблема была вырашана.