Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Профіль месцазнаходжанне мяняецца ...

Default Профіль месцазнаходжанне мяняецца ...

Вось дзіўна ... мой профіль * Адрас * працягвае пераход на маё імя карыстальніка!

У мяне быў пастаянны Даведка з V3, але думаў, што сыдзе з Даведка V4 (я бягу V4.2PL2).

Вы можаце змяніць месцазнаходжанне "Cypress, CA" (у маім выпадку) і праз некаторы час у будучыні (праз 1-2 дня?) ... ён змяняе на маё імя карыстальніка??

Я падазраю, што адной з працэдур Даведка хатнюю гаспадарку, але накшталт гэта павінна было заўважана іншымі ... Вы бачылі гэта раней? Любыя рашэнні?

Я бегаў, як ваніль, як я магу толькі з VBET, Tapatalk, і нашы ўласныя праверкі сапраўднасці дададзеныя.

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы павінны гэта адзначыць першы раз. Калі гэта адбудзецца - калі ласка, не змяняйце яго назад, толькі PM мне адрас, дзе я магу бачыць гэта і доступ да дэталяў - я буду правяраць яго на вашым баку, так як гэта адбываецца толькі на вашым сайце.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі не пішыце ў гэтай тэме

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    На жаль, выпусцілі свой адказ так ці інакш. Я не думаю * гэта * VBET пытанне, мне трэба падняць гэта на vbulletin.com.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    На жаль, выпусцілі свой адказ так ці інакш. Я не думаю * гэта * VBET пытанне, мне трэба падняць гэта на vbulletin.com.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - калі вы будзеце мець патрэбу ў нашай дапамозе просім проста напісаць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні