Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Атрыманне памылкі ў PHP

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Атрыманне памылкі ў PHP

PHP Фатальная памылка: 'vB_Template_Runtime "Клас не знойдзены ў / галоўная / сайт / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 338

PHP Фатальная памылка: Выклік нявызначанай функцыі vbet_doRedirect () у / галоўная / сайт / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 933

Любыя ідэі, чаму? Гэта з апошняй версіяй 4.4.4

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Першая памылка PHP
    Ці можаце вы даць нам дакладны адрас, які правакуе гэтыя памылкі ці калі яно з'яўляецца, калі вы не можаце зразумеў гэта, мне давядзецца праверыць яго на месца

Аб другой памылцы будзе праверыць яго ў маёй тэставай форум

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я не зусім упэўнены, што гэтыя URL прыйшлі. Яны, здаецца, адбываецца некалькі раз у дзень.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Мне трэба ведаць, гэта так, не маглі б вы выслаць мне вашыя дэталі доступу для мяне гэта праверыць?

EDIT
    аб гэтай памылцы:
    PHP Фатальная памылка: 'vB_Template_Runtime "Клас не знойдзены ў / галоўная / сайт / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 338
    Я быў у стане прайграць, і тут ёсць хуткае рашэнне для Вас
    УВАГА: Гэта не правяраў:
    Калі ласка, адкрыйце файл
    ўключае ў сябе \\ vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
    І знайсці гэтую радок:
    PHP Code:
    $encoded urlencode(vbet_getReEncoded($title)); 
    - Калі вы не ўносіце ніякіх зменаў у гэтым файле гэта павінна быць у адпаведнасці 121
    І да гэта лінія паставіць гэты код:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/class_core.php'); 

Аб другой памылкі я не магу прайграць гэта так, мне трэба доступ да FTP даследаваць яго
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 09-11-11 у 13:59.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

І яшчэ адно:
    ЗАЎВАГА гэта не правяраецца!
    PHP Фатальная памылка: Выклік нявызначанай функцыі vbet_doRedirect () у / галоўная / сайт / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 933

Знайдзіце гэтую радок у уключае / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php:
    PHP Code:
        vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse); 
    і пакласці да гэта:
    PHP Code:
        require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php'); 
    Скажыце, калі ласка, гэтае рашэнне карысна для вас

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я ужыў змены. Гэтыя памылкі зараз, здаецца, няма, але зараз у мяне ёсць новы:

PHP Фатальная памылка: Заклік да нявызначаным vbet_createURL функцыі () у / галоўная / cellphon / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 934

Ці трэба нам require_once (рэж. "/ уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_url.php '); да гэтага?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Так, прашу прабачэння за ўсе праблемы вы сутыкнуліся

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

На самай справе, калі я дадаю вышэй, я атрымліваю:

PHP Сінтаксічная памылка: сынтаксычная памылка, нечаканы канец $ у / галоўная / cellphon / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 937

Я ўпэўнены, што ўсе ўласныя} і; ёсць. Падобна на тое, што гэта зараз:

PHP Code:
    if ($redirectLanguage) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php');
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
    vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse);

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Не маглі б вы паказаць мне, лінія 937, таксама звярніце ўвагу, што такога роду памылкі разбору PHP часта адбываецца, калі файл быў зменены ў ходзе форуму уключаны.
    Таму, калі ласка, праверце, калі памылка ўсё яшчэ існуючых ці паказвае толькі некалькі разоў у раз, калі вы зменіце файл - і, калі ласка, памятаем, што сервер часу можа быць іншым, чым ваш

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Няма адказу, лічаць вырашана, калі вы ўсё яшчэ хочаце задаць любое пытанне з гэтай нагоды я буду адзначаць гэтую тэму адкрыць зноў, для любой іншай адкрыйце новую тэму

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •