مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : گرفتن خطاها در PHP

کاربر ارشد

Default گرفتن خطاها در PHP

PHP خطای مهلک: vB_Template_Runtime 'کلاس / صفحه اصلی / سایت / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 338 پیدا نشد

خطا کشنده PHP: فراخوان به تابع تعریف نشده vbet_doRedirect () در / صفحه اصلی / سایت / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 933

هر گونه ایده ها چرا؟ این است که با آخرین نسخه 4.4.4

بازنشسته ؛)

ابتدا خطا در PHP
    آیا می توانید لطفا با ما آدرس اینترنتی دقیقی که باعث این خطا یا وقتی که به نظر می رسد، اگر شما می توانید آن را نمیفهمد نشده است من باید برای بررسی آن را در محل

درباره خطای دوم باید آن را چک کنید در انجمن من

کاربر ارشد

دقیقا چه URL این آمد از من نیست. به نظر می رسد چند بار در روز اتفاق می افتد.

بازنشسته ؛)

من نیاز به آن را می دانم می تواند شما را لطفا به من ارسال جزئیات دسترسی شما برای من آن را چک کنید؟

ویرایش کنید
    در مورد این خطا:
    PHP خطای مهلک: vB_Template_Runtime 'کلاس / صفحه اصلی / سایت / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 338 پیدا نشد
    من قادر به تولید مثل، و در اینجا این است که راه حل های فوری برای شما وجود دارد
    توجه : این آزمایش:
    لطفا فایل را باز
    شامل \\ vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php می
    و پیدا کردن این خط :
    PHP Code:
    $encoded urlencode(vbet_getReEncoded($title)); 
    - اگر شما هر گونه تغییر در این فایل را در آن مثلا قرار بود در خط 121
    و قبل از این خط قرار دادن این کد:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/class_core.php'); 

درباره خطای دوم می توانید آن را تکثیر نیست، بنابراین من نیاز به دسترسی به FTP شما به آن بررسی
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 09-11-11 در 13:59.

بازنشسته ؛)

یک چیز بیشتر:
    توجه این آزمایش نیست!
    خطا کشنده PHP: فراخوان به تابع تعریف نشده vbet_doRedirect () در / صفحه اصلی / سایت / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 933

این خط در شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php:
    PHP Code:
        vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse); 
    قرار داده و قبل از آن:
    PHP Code:
        require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php'); 
    لطفا به ما بگویید این راه حل برای شما مفید است

کاربر ارشد

من اعمال این تغییرات است. همان اشتباهات را در حال حاضر به نظر می رسد رفته اند، اما در حال حاضر من یک گذرواژه جدید

خطا کشنده PHP: فراخوان به vbet_createURL تابع تعریف نشده () در / صفحه اصلی / cellphon / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php را در خط 934

آیا ما نیاز به یک require_once (DIR. / / vbenterprisetranslator_functions_url.php "است) و قبل از آن؟

بازنشسته ؛)

بله، متاسفم برای همه مشکل شما مواجه

کاربر ارشد

در واقع، هنگامی که موارد فوق اضافه شدن:

PHP پارسه خطا: خطا نحو، غیر منتظره پایان در / صفحه اصلی / cellphon / public_html / ایجاد / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php را بر روی خط 937

من کاملا مطمئنم که همه مناسب} و وجود دارد. مثل این به نظر می رسد در حال حاضر:

PHP Code:
    if ($redirectLanguage) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php');
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
    vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse);

بازنشسته ؛)

آیا می توانید لطفا به من خط 937 را نشان می دهد، همچنین لطفا توجه داشته باشید که این نوع از خطا تجزیه PHP اغلب زمانی رخ می دهد که فایل در انجمن تغییر کرده است.
    لطفا بررسی کنید در صورتی که خطا است که هنوز موجود و یا فقط چند بار در زمان تغییر فایل را نشان می دهد - و لطفا به خاطر که زمان سرور می تواند متفاوت باشد از مال شما

بازنشسته ؛)

بدون پاسخ، در نظر آن را حل کرد، اگر شما هنوز هم می خواهید برای پرسیدن هر گونه سوال در مورد این موضوع من علامت گذاری به عنوان این موضوع را دوباره باز، برای هر زبان دیگری برای باز کردن تاپیک جدید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •