Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: vBET выдаліць - поўзаць памылкі 100,000

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    8

Default vBET выдаліць - поўзаць памылкі 100,000

Я выкарыстаў год таму на працягу кароткага часу vBET3. Мая вэб-адрас: MUHAKEME.NET FORUMU. Паколькі адзін год я атрымліваю "абыходу памылкі" ад google. Мой muhakeme.net мае абыходу памылкі ў больш чым ста тысяч старонак, таму што vBET URL прадукту. Я атрымаў дрэнныя моманты з google і пакарання. Я таксама напісаў google падтрымкі, і яны сказалі, што з-за тысячы "абыходу памылкі" у больш чым 100 старонак, гэта можа адбыцца.

Я выдаліў прадукт ад майго FTP. Я часам гляджу "Хто онлайн" і бачу, што Google шукае мой стары пераклад старонак.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы можаце падоўжыць ліцэнзію і атрымаць апошнюю версію. Звярніце ўвагу, што аднавіць каштуе ўсяго $ 30. Вы можаце падоўжыць ў раздзеле загрузкі.

Таксама звярніце ўвагу на будучыню - мы дамо вам бясплатную падтрымку. Так лепшая ідэя, гэта напісаць, калі ў вас ёсць любыя пытанні, замест таго, каб уласныя дзеянні, якія зрабілі вас іншай праблемы.

Пра актуальных пытання - Google пошук старых старонак. Калі ласка, проста дадайце адпаведныя правілы, якое будзе перанакіроўваць гэтыя запыты, каб ваш форум галоўнай старонцы. Google будзе спыніць глядзець праз некаторы час (вы скажаце яму, што гэтыя старонкі перамяшчаюцца).

Калі ласка, дайце нам прыклады вашых не існуючыя сувязі - мы напішам вам адпаведнае правіла
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 18-07-11 у 11:58.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - лічыцца падтрымка не патрабуецца. Калі ласка, напішыце тут, у выпадку, калі вы ўсё яшчэ маюць патрэбу ў падтрымцы ў гэтым выпадку.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •