Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: vBET изтриете - пълзи грешка 100,000

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default vBET изтриете - пълзи грешка 100,000

Ползвал съм преди една година за кратко време vBET3. Моят уеб адрес е: MUHAKEME.NET FORUMU. След една година получавам "пълзене грешки" от google. Моят muhakeme.net има обхожданията грешки в повече от сто хиляди страници, защото URL на vBET продукт. Аз съм имам лош точки сега от google и наказание. Аз съм написани също на подпомагането на google и те каза поради на хиляди "пълзене грешка" в над 100 страници може да стане това.

Изтрих продукт от моя FTP. Понякога гледам "Кой е онлайн" и виждам, че Google търси моите стари преведените страници.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте, виждам, че лицензът ви е изтекъл, така че предполагам, че сте използвали стара версия на vBET. Моля, имайте предвид, че vBET3.x всъщност има 0 (нула) отворени бъгове

Така че, ако искате да използвате vBET без проблеми, винаги е най-добрият начин да използвате най-новата версия, която е коригирала старите бъгове. Можете да поднови лиценза си и да получите най-новата версия. Моля, обърнете внимание, които подновят струва само $ 30. Можете да се поднови в свалите раздел.

Също така, моля, имайте предвид, за бъдещето - ние Ви предлагаме безплатна поддръжка. Така най-добрата идея е да пиша, когато имате проблем, вместо да предприемат собствени действия, което друг въпроси.

За действителното им издаване - Google търсене на стари страници. Моля, просто добавете подходящо правило, което ще пренасочи тези искания към главната страница на вашия нов форум. Google ще спре, след известно време (ще му каже, че тези страници са преместени).

Моля, дайте ни примери на съществуващите връзки не - ние ще ви напише подходящ правило
    Последната промяна е направена от vBET; 18-07-11 В 11:58.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Без отговор - обмислена подкрепа не се изисква. Моля, пишете тук в случай, че все още се нуждаят от подкрепа в този случай.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •