Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 6 FirstПершы 12345 ... АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 56

Тэма: Google Translate API адключаны ці будзе плаціць? Не важна - vBET падтрымлівае і іншыя інтэрфейсы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Гэта добрая навіна, - па меншай меры, яшчэ будзе магчымасць мець так шмат перакладаў. Будзем спадзявацца, кошт будзе адпаведнай ... Ва ўсякім выпадку мы зрабілі даследаванне пра іншых рашэннях, так як гэта больш, чым плёткі навіны.

Дзякуй за любую інфармацыю, якую даюць Калі хто-то ёсць, што дадаць - нават тое, што вы думаеце аб рэальнай сітуацыі - проста пісаць.
    Я не думаю, што гэта павінна быць праблемай, Google прадукты не прызначаны для мільянераў.

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Міхал,

прабачце за затрымку адказу - я быў у адпачынку на мінулым тыдні.

Я памятаю, што WP-робат autotranslates выкарыстоўваючы альбо Google, Yahoo або bablefish (даступныя варыянты канфігурацыі), так што паглядзім на іх рэалізацыю партнёра.

найлепшымі пажаданнямі

Марцін

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй - я буду расследаваць гэта. Цяпер у нас ёсць "Новая надзея" - Google сцвярджае, што пераклад API не будзе закрыта, толькі што змянілі на аплачваецца адзін. Гэта важна, таму што ніякай іншай API дае так шмат моў. Тым не менш мы будзем даследаваць іншыя магчымасці, таму што зараз Ёсць ніякіх падрабязнасцяў аб новай стратэгіі Google.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Было б выдатна, калі б VBET маглі выкарыстоўваць API Google, а таксама магчымасць выкарыстання другасных вольнага перакладчыка, калі неабходна. Для мяне заплацілі Google API будзе варта.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я ўжо пісаў мы праверым іншых магчымасцяў таксама. Вы заўсёды можаце выкарыстоўваць Google для некаторых перакладах не падтрымліваецца іншымі, і іншыя службы, дзе вы можаце атрымаць яго бясплатна. Гэта куды мы паедзем.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Наступная ідэя, як звяртацца з дадатковымі API пераклад, каб дадаць просты параметр, дзе вы можаце вырашыць, вы хочаце мець усе, пераклад Google або іншымі API, дзе гэта магчыма.

Такое рашэнне ўсё ж дазволіць вам выкарыстоўваць ўсе мовы і зніжэння выдаткаў (Google Translation API будуць выплачаныя). Акрамя таго, канфігурацыя будзе трывіяльным - толькі адзін параметр. А для тых, хто хацеў бы выбраць канкрэтную паслугу перакладу (пры перакладзе некаторых будзе больш, чым 2 варыянты) мы будзем мець просты масіў PHP з адлюстраваннем перакладу да правайдэра. Там, дзе можна будзе выкарыстоўваць больш чым адзін пастаўшчык адрозніваецца ад Google адзначым гэта ў каментары PHP. Такім чынам, вы можаце адкрыць файл канфігурацыі, там вы ўбачыце, што тое, што павінна быць пераведзена Google (няма іншых пастаўшчыкоў для такой мова) і тое, што будзе пераведзены на іншую пастаўшчык - што адно і, што яшчэ падтрымлівае канкрэтны пераклад. Проста для кожнай мовы будзе карта, дзе ключ будзе код мовы і значэнне будзе правайдэра.

Хто не клапоціцца аб дэталях проста хочуць ёсць больш танныя пераклады - проста уключыце адзін варыянт. Хто хоча падрабязнасьцяў і зрабіць падрабязны выбар толькі змены аднаго радка на іншую ў адпаведнай табліцы PHP.

Гэта фактычная ідэя, як дадаць падтрымку іншых API, пераклад.

Любыя каментары ацанілі

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    MS мае адзін, а таксама: Сродкі Microsoft ® Translator
    Гэта падобна на добрую альтэрнатыву. Як я бачу, што 35 падтрымоўваных моў. І гэта, здаецца, усё для ўсіх перакладаў. Прыйдзецца шукаць бліжэй - і ў Умовах прадастаўлення паслуг.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад MOGmartin View Post
    Міхал,

прабачце за затрымку адказу - я быў у адпачынку на мінулым тыдні.

Я памятаю, што WP-робат autotranslates выкарыстоўваючы альбо Google, Yahoo або bablefish (даступныя варыянты канфігурацыі), так што паглядзім на іх рэалізацыю партнёра.

найлепшымі пажаданнямі

Марцін
    Так, я знайшоў інфармацыю, што WP-робат можа выкарыстоўваць Yahoo bablefish (гэта адно з рашэнняў) для перакладаў. Я зрабіў заўвагу пра яе ў маім працоўным месцы па гэтым пытанні, і я буду даследаваць яго больш. Калі ў Вас ёсць дадатковая інфармацыя ў гэтай галіне просьба паведаміць тут або PM. Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Было б выдатна, калі б VBET маглі выкарыстоўваць API Google, а таксама магчымасць выкарыстання другасных вольнага перакладчыка, калі неабходна. Для мяне заплацілі Google API будзе варта.
    Калі ласка, глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    Гэта, здаецца, цудоўная альтэрнатыва. Тым не менш, мы павінны праверыць ліцэнзію дэталяў. Гэта бясплатна, але ёсць некаторыя дадатковыя нататка аб звязацца з імі, таму мы будзем у кантакт і высветліць, можна будзе выкарыстоўваць API Microsoft з дапамогай бясплатных vBET як адаптар пласта.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы проста адпраўляць пошту з некалькіх пытанняў на паштовы адрас задаецца Microsoft па Microsoft старонку Пераклад API. Мы правяралі ліцэнзіі і не выявілі ніякіх абмежаванняў, але мы хочам быць упэўненыя, што мы шукалі ў патрэбным месцы і не выпусціў што-то. Такім чынам, на дадзены момант мы чакаем тлумачэнняў гэта будзе легальна выкарыстоўваць Microsoft API Пераклад у vBET.

Мы будзем трымаць вас у курсе

Стар. 3 з 6 FirstПершы 12345 ... АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •