Міхал,
прабачце за затрымку адказу - я быў у адпачынку на мінулым тыдні.
Я памятаю, што WP-робат autotranslates выкарыстоўваючы альбо Google, Yahoo або bablefish (даступныя варыянты канфігурацыі), так што паглядзім на іх рэалізацыю партнёра.
найлепшымі пажаданнямі
Марцін
Дзякуй - я буду расследаваць гэта. Цяпер у нас ёсць "Новая надзея" - Google сцвярджае, што пераклад API не будзе закрыта, толькі што змянілі на аплачваецца адзін. Гэта важна, таму што ніякай іншай API дае так шмат моў. Тым не менш мы будзем даследаваць іншыя магчымасці, таму што зараз Ёсць ніякіх падрабязнасцяў аб новай стратэгіі Google.
Было б выдатна, калі б VBET маглі выкарыстоўваць API Google, а таксама магчымасць выкарыстання другасных вольнага перакладчыка, калі неабходна. Для мяне заплацілі Google API будзе варта.
Як я ўжо пісаў мы праверым іншых магчымасцяў таксама. Вы заўсёды можаце выкарыстоўваць Google для некаторых перакладах не падтрымліваецца іншымі, і іншыя службы, дзе вы можаце атрымаць яго бясплатна. Гэта куды мы паедзем.
Наступная ідэя, як звяртацца з дадатковымі API пераклад, каб дадаць просты параметр, дзе вы можаце вырашыць, вы хочаце мець усе, пераклад Google або іншымі API, дзе гэта магчыма.
Такое рашэнне ўсё ж дазволіць вам выкарыстоўваць ўсе мовы і зніжэння выдаткаў (Google Translation API будуць выплачаныя). Акрамя таго, канфігурацыя будзе трывіяльным - толькі адзін параметр. А для тых, хто хацеў бы выбраць канкрэтную паслугу перакладу (пры перакладзе некаторых будзе больш, чым 2 варыянты) мы будзем мець просты масіў PHP з адлюстраваннем перакладу да правайдэра. Там, дзе можна будзе выкарыстоўваць больш чым адзін пастаўшчык адрозніваецца ад Google адзначым гэта ў каментары PHP. Такім чынам, вы можаце адкрыць файл канфігурацыі, там вы ўбачыце, што тое, што павінна быць пераведзена Google (няма іншых пастаўшчыкоў для такой мова) і тое, што будзе пераведзены на іншую пастаўшчык - што адно і, што яшчэ падтрымлівае канкрэтны пераклад. Проста для кожнай мовы будзе карта, дзе ключ будзе код мовы і значэнне будзе правайдэра.
Хто не клапоціцца аб дэталях проста хочуць ёсць больш танныя пераклады - проста уключыце адзін варыянт. Хто хоча падрабязнасьцяў і зрабіць падрабязны выбар толькі змены аднаго радка на іншую ў адпаведнай табліцы PHP.
Гэта фактычная ідэя, як дадаць падтрымку іншых API, пераклад.
Любыя каментары ацанілі![]()
Так, я знайшоў інфармацыю, што WP-робат можа выкарыстоўваць Yahoo bablefish (гэта адно з рашэнняў) для перакладаў. Я зрабіў заўвагу пра яе ў маім працоўным месцы па гэтым пытанні, і я буду даследаваць яго больш. Калі ў Вас ёсць дадатковая інфармацыя ў гэтай галіне просьба паведаміць тут або PM. Дзякуй![]()
Калі ласка, глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Гэта, здаецца, цудоўная альтэрнатыва. Тым не менш, мы павінны праверыць ліцэнзію дэталяў. Гэта бясплатна, але ёсць некаторыя дадатковыя нататка аб звязацца з імі, таму мы будзем у кантакт і высветліць, можна будзе выкарыстоўваць API Microsoft з дапамогай бясплатных vBET як адаптар пласта.
Мы проста адпраўляць пошту з некалькіх пытанняў на паштовы адрас задаецца Microsoft па Microsoft старонку Пераклад API. Мы правяралі ліцэнзіі і не выявілі ніякіх абмежаванняў, але мы хочам быць упэўненыя, што мы шукалі ў патрэбным месцы і не выпусціў што-то. Такім чынам, на дадзены момант мы чакаем тлумачэнняў гэта будзе легальна выкарыстоўваць Microsoft API Пераклад у vBET.
Мы будзем трымаць вас у курсе![]()