Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 6 FirstPrvé 12345 ... PoslednýLast
Výsledky 21 na 30 z 56

Závit: Google Translate API vypnutie, alebo sa bude venovať? Nezáleží na tom, - vBET podporuje aj ďalšie API

Nováčik
    Dátum registrácie
    05. 2011

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    To je dobrá správa - aspoň tam ešte bude tak mať toľko prekladov. Dúfajme, že cena bude vhodné ... Každopádne sme sa z OP o ďalšie riešenie, pretože to je viac než klebety novinky.

Vďaka za akékoľvek informácie môžete dať Ak niekto niečo dodať - aj to, čo si myslíte o aktuálnej situácii - stačí napísať.
    Ja si nemyslím, že by mal byť problém, je Google výrobky nie sú určené pre milionára.

Člen
    Dátum registrácie
    September 2010

Michal,

Ospravedlňujeme sa za oneskorený odpoveď - bol som na dovolenke minulý týždeň.

Ja si pamätám, že WP-robot autotranslates buď pomocou Google, Yahoo alebo bablefish (k dispozícii možnosti v config), tak sa pozrite na ich realizáciu kamaráta.

S pozdravom

Martin

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vďaka - budem skúmať to. Práve teraz máme "nové nádeje" - Google tvrdí, že preklad API nebudú uzavreté, len sa zmenil na platené jeden. To je dôležité, pretože žiadna iná API dáva toľko jazykov. Stále sa budeme skúmať ďalšie možnosti, pretože teraz nie sú k dispozícii žiadne informácie o novej stratégii Google.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Bolo by skvelé, keby VBET mohli aj naďalej používať Google API spolu s možnosťou využitia druhotných Free Translator v prípade potreby. Pre mňa platí Google API by stálo za to.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako som písal, budeme kontrolovať aj iné možnosti. Vždy sa môžete použiť Google pre niektoré preklady nie sú podporované ďalšie a ďalšie služby, kde môžete mať zadarmo. To je miesto, kde budeme ísť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ďalší nápad, ako zvládnuť ďalšie preklady API je jednoduché pridať parameter, kde sa môžete rozhodnúť, chcete mať všetko v preklade Google, alebo inými API, kde je to možné.

Takéto riešenie bude aj naďalej umožní, aby využili všetkých jazykov a z nižších nákladov (Google Translation API bude vyplatená). Tiež konfigurácie bude triviálne - stačí len jeden parameter. A pre tých, ktorí by sa chceli vybrať konkrétne prekladateľské služby (preklad, keď niektorí budú mať viac ako 2 voľby), budeme mať jednoduchú php pole s mapovaním preklad poskytovateľa. Tam, kde bude možné použiť viac ako 1 poskytovateľa iný ako Google budeme Poznámka: Tento komentár v PHP. Takže si môžete otvoriť konfiguračný súbor tam uvidíte, čo musí byť preložené do Google (žiadne iné poskytovateľa týchto jazykov), a to, čo bude preložený do iného poskytovateľa - ktorý z nich, a čo ešte podporuje konkrétne preklad. Proste pre každý jazyk bude mapa, kde kľúčom bude kód jazyka a hodnota bude poskytovateľa.

Kto sa nestará o detaily len chcete mať lacnejšie preklady - stačí zapnúť jednou z možností. Kto chce informácie a podrobne voľby zmenia len jedného reťazca k inému v príslušnej tabuľke s PHP.

To je skutočná myšlienka, ako pridať podporu pre ďalšie preklady API.

Akékoľvek pripomienky ocenil

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Vyzerá to ako skvelá alternatíva. Ako to vidím ja je 35 podporovaných jazykov. A zdá sa, že všetky pre všetky preklady. Budú musieť pozrieť bližšie - aj v oblasti poskytovania služieb.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal MOGmartin View Post
    Michal,

Ospravedlňujeme sa za oneskorený odpoveď - bol som na dovolenke minulý týždeň.

Ja si pamätám, že WP-robot autotranslates buď pomocou Google, Yahoo alebo bablefish (k dispozícii možnosti v config), tak sa pozrite na ich realizáciu kamaráta.

S pozdravom

Martin
    Áno, som našiel informáciu, že WP-robot môže používať Yahoo bablefish (to je jedno riešenie) pre preklad. Som poznámku o tom vo svojich pracoviskách na tento problém a ja to viac skúmať. Ak máte akékoľvek ďalšie informácie v tejto oblasti, uveďte, prosím, tu alebo PM. Vďaka

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Bolo by skvelé, keby VBET mohli aj naďalej používať Google API spolu s možnosťou využitia druhotných Free Translator v prípade potreby. Pre mňa platí Google API by stálo za to.
    Nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    To sa zdá byť výbornou alternatívou. Ešte musíme skontrolovať licenciu podrobnosti. Je to zadarmo, ale tam je nejaká zmienka o ďalší kontakt s nimi, a tak sme sa nadviazať kontakt a objasní, bude možné využiť Microsoft API zadarmo s vBET ako adaptér vrstva.

Dátum registrácie
    10. 2009

Práve sme sa poslať mail s niekoľkými otázky na mail adresu, ktorú Microsoft na Microsoft preklade strane API. Skontrolovali sme povolenia a nezistila žiadne obmedzenie, ale chceme byť istí, že sme sa díval na správnom mieste a nie niečo unikne. Takže v tejto chvíli čakáme na upresnenie bude povolené používať Microsoft Preklad API vBET.

Vás budeme informovať

| 3 z 6 FirstPrvé 12345 ... PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •