Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Пытанні перад пакупкай VBET версіі 3.x

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    1

Default Пытанні перад пакупкай VBET версіі 3.x

2) Я выкарыстоўваю 3.8.x Vbulletin версіі і не плануеце абнаўленне ў найбліжэйшай будучыні. Я разумею, што я павінен ўсталяваць VBET 3.x версіі.
    Як доўга вы плануеце працаваць з гэтай версіяй?

3) Мой форум на англійскай мове. Калі наведвальнік з іншай краіны (скажам, Расія) наведвання Рускай перакладзенай старонкі, не viewcount для патоку расце?

Дарэчы, малайская сцяг з'яўляецца няправільным. Магчыма, вы захочаце яго змяніць.

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1) Ахвяра ахвяраванні. Так што ў бясплатнай версіі Вы можаце ахвяраваць любую суму. Пасля ахвяраванні мы адкажам Вам з інструкцыямі.

2) Не, вы павінны ўсталяваць vBET 2.3.x версіі. Гэта вольны. vBET 3.x выплачваецца адзін. І мы будзем падтрымліваць яго на доўгі час - многія нашы кліенты па-ранейшаму выкарыстоўваюць VBulletin 3.

3) Так яно і будзе. Для VBulletin гэта будзе проста нармальны ўзрост пакалення. vBET перакладае яго пасля VBulletin генерацыі старонкі аздабленнем.

Аб малайская сцяг - мы праверым гэта - дзякуй за ўвагу

Атрымлівайце асалоду ад vBET!

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Інфармацыя аб сцяга пацвярджаецца (гл. гэта тэме)

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •