Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Тэставанне праграмнага забеспячэння vBET

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Default Тэставанне праграмнага забеспячэння vBET

Text automatically translated from: Dutch to: Belarusian
    Translated text
    Я б хацеў выпрабаваць праграмнае забеспячэнне ў першую чаргу на палігоне майго форуму. Цікава, калі праграмнае забеспячэнне vBET ўносіць змены ў базу дадзеных або дадаць дадатковыя дадзеныя. Я хоча ведаць, калі ўсё працуе, перш чым ўнесці змены ў маім жыцці форуму.

Гэтая тэма на галандскай мове, каб убачыць, наколькі добра яна перакладзена на ангельскую мову.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы прадстаўляем бясплатную версію (павольней і менш функцый), якія вы можаце праверыць. Калі ласка, глядзіце тут для дэталяў:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...lator-2-x.html

Акрамя адказу на Ваш пытанне аб БД змены. vBET стварае свае ўласныя сталы для кэш-памяці. Так што вашыя існуючыя дадзеныя ў бяспецы - мы не будзем мяняць. vBET дадае толькі 1 калонка да ўжо існуючай табліцы - гэта калонкі для карыстача мову па змаўчанні ў табліцы карыстальнікаў.

PS.
    Спадзяюся, вам спадабаецца, наколькі добрая ваша пасада была перакладзеная У мяне не было праблем наогул з разуменнем гэтага. Google дае выдатны сэрвіс!
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-11-10 у 23:55.

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Text automatically translated from: Dutch to: Belarusian
    Translated text
    Дзякуй за інфармацыю!. Пераклад быў лепш, чым я чакаў. Не ідэальна, але досыць добра, каб зразумець. Асноўная мова мой форум з'яўляецца англійская, але я вызначана думаю, што змагу набраць больш членаў з рознымі мовамі.

Я буду даследаваць яшчэ трохі і паспрабаваць у бліжэйшы час.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што бясплатная версія толькі перакладае форуме. Платная версія падтрымлівае шматмоўныя супольнасці (паведамленняў на розных мовах).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •