Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Выдаленне.

Default Выдаленне.

Не маглі б вы даць мне крок за крокам інструкцыі па дэўсталёўкі. Акрамя таго, ці ёсць спосаб пазбавіцца ад моўных кодаў, што застанецца на пасадзе пасля выдалення?

Дзякуй.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Для выдалення vBET:
    1. Вы павінны рэдагаваць свае vbseo файлы да першапачатковага варыянту
    проста загрузіць два файла з пакета vBSEO
    forum/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php і
    форум / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_url.php

2. рэдагаваць Вас. Htaccess файл. проста выдаліць усе правілы vBET
    3. адключыць ад vbet ў Убудова і прадукты сістэмы

Для выдалення [мова] дадаў тэгі ўручную - вы павінны выдаліць яго ўручную або ..
    Вы можаце паспрабаваць выкарыстоўваць некаторыя запыт MySql вашым PhpMyAdmin рэдагаваць гэты тэкст з [мова] ўнутры.

Дзякуй. У мяне ёсць тысячы паведамленняў з мовы тэгаў, так што рабіць гэта ўручную гэта можа быць і гаворкі. Не маглі б вы даць мне запыт MySQL я павінен бегчы?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хм я ніколі гэтага не рабіў.
    Тут у вас ёсць запыт MySQL, каб "ўзяць" ўсе паведамленні з [мова] тэг:
    - Выберыце pagetext FROM `паведамленне` WHERE pagetext LIKE '% [мова =%'
    Як выдаліць гэты мову? Я не хачу пашкодзіць свае паведамленні,

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

так, у вас ёсць запыт прымаць усе паведамленні з Ланг знутры і, калі хочаце - вы можаце рэдагаваць яго ўручную.
    калі Вы зменіце яго ўручную вы па-ранейшаму будзе мець паведамленні на іншай мове, акрамя ангельскай.
    (Без інфармацыі аб мове)

мы не можам зрабіць гэта за вас аўтаматычна, паколькі Google не згодныя з кэшам перакладу вынікаў занадта доўга. Забараняецца праводзіць свае пераклады ў базе дадзеных больш за 15 дзён.
    Так што калі вы хочаце, каб паведамленні на англійскай мове - вы павінны перавесці яго "ўручную"
    Дзякуй

Я гэта разумею. Я хачу толькі, каб пазбавіцца ад тэгаў мовай. Гэта нармальна, калі мовах арыгінальных паведамленняў мове.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я не маю ніякага PHP скрыпт, які можна выкарыстоўваць на серверы, каб выдаліць гэтую тэгаў, таму вы павінны зрабіць гэта ўручную. прабачце

Каміль, як я магу зрабіць гэта ўручную чалавекам? Гэта тысячы паведамленняў! Ці можна даведацца, калі ласка?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы сапраўды ёсць тысячы паведамленняў напісаны на розных мовах, то я раю пачакаць, па меншай меры некалькі дзён і дачакацца рэакцыі карыстальнікаў на тое, што цяпер яны павінны напісаць на адной мове.

Каміль - калі ласка, падрыхтаваць такі скрыпт PHP і Прэм'ер-Цяля. Акрамя таго, дадайце яго ў vBET пакет ў каталог інструментаў.

Цялец - у мэтах бяспекі, перш чым выкарыстоўваць сцэнар, калі ласка:
    1. зачыніць свой форум
    2. зрабіць поўнае рэзервовае капіраванне БД

Пасля яе выкарыстання:
    1. праверыць нейкую нітку як вы ведаеце, з BBCodes vBET
    2. адкрыць свой форум яшчэ раз, калі ўсё добра Вэнь або аднаўленне БД з рэзервовай копіі і звяжыцеся з намі, калі няма.

Каміль - калі ласка, ўключаюць у сябе навучанне выкарыстанню ў сцэнары як каментар.

Я ўсё яшчэ чакаю для гэтага сцэнара. Любое абнаўленне, калі ласка!?

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •