Не маглі б вы даць мне крок за крокам інструкцыі па дэўсталёўкі. Акрамя таго, ці ёсць спосаб пазбавіцца ад моўных кодаў, што застанецца на пасадзе пасля выдалення?
Дзякуй.
Не маглі б вы даць мне крок за крокам інструкцыі па дэўсталёўкі. Акрамя таго, ці ёсць спосаб пазбавіцца ад моўных кодаў, што застанецца на пасадзе пасля выдалення?
Дзякуй.
Для выдалення vBET:
1. Вы павінны рэдагаваць свае vbseo файлы да першапачатковага варыянту
проста загрузіць два файла з пакета vBSEO
forum/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php і
форум / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_url.php
2. рэдагаваць Вас. Htaccess файл. проста выдаліць усе правілы vBET
3. адключыць ад vbet ў Убудова і прадукты сістэмы
Для выдалення [мова] дадаў тэгі ўручную - вы павінны выдаліць яго ўручную або ..
Вы можаце паспрабаваць выкарыстоўваць некаторыя запыт MySql вашым PhpMyAdmin рэдагаваць гэты тэкст з [мова] ўнутры.
Дзякуй. У мяне ёсць тысячы паведамленняў з мовы тэгаў, так што рабіць гэта ўручную гэта можа быць і гаворкі. Не маглі б вы даць мне запыт MySQL я павінен бегчы?
хм я ніколі гэтага не рабіў.
Тут у вас ёсць запыт MySQL, каб "ўзяць" ўсе паведамленні з [мова] тэг:
- Выберыце pagetext FROM `паведамленне` WHERE pagetext LIKE '% [мова =%'
Як выдаліць гэты мову? Я не хачу пашкодзіць свае паведамленні,
так, у вас ёсць запыт прымаць усе паведамленні з Ланг знутры і, калі хочаце - вы можаце рэдагаваць яго ўручную.
калі Вы зменіце яго ўручную вы па-ранейшаму будзе мець паведамленні на іншай мове, акрамя ангельскай.
(Без інфармацыі аб мове)
мы не можам зрабіць гэта за вас аўтаматычна, паколькі Google не згодныя з кэшам перакладу вынікаў занадта доўга. Забараняецца праводзіць свае пераклады ў базе дадзеных больш за 15 дзён.
Так што калі вы хочаце, каб паведамленні на англійскай мове - вы павінны перавесці яго "ўручную"
Дзякуй
Я гэта разумею. Я хачу толькі, каб пазбавіцца ад тэгаў мовай. Гэта нармальна, калі мовах арыгінальных паведамленняў мове.
Я не маю ніякага PHP скрыпт, які можна выкарыстоўваць на серверы, каб выдаліць гэтую тэгаў, таму вы павінны зрабіць гэта ўручную. прабачце
Каміль, як я магу зрабіць гэта ўручную чалавекам? Гэта тысячы паведамленняў! Ці можна даведацца, калі ласка?
Калі вы сапраўды ёсць тысячы паведамленняў напісаны на розных мовах, то я раю пачакаць, па меншай меры некалькі дзён і дачакацца рэакцыі карыстальнікаў на тое, што цяпер яны павінны напісаць на адной мове.
Каміль - калі ласка, падрыхтаваць такі скрыпт PHP і Прэм'ер-Цяля. Акрамя таго, дадайце яго ў vBET пакет ў каталог інструментаў.
Цялец - у мэтах бяспекі, перш чым выкарыстоўваць сцэнар, калі ласка:
1. зачыніць свой форум
2. зрабіць поўнае рэзервовае капіраванне БД
Пасля яе выкарыстання:
1. праверыць нейкую нітку як вы ведаеце, з BBCodes vBET
2. адкрыць свой форум яшчэ раз, калі ўсё добра Вэнь або аднаўленне БД з рэзервовай копіі і звяжыцеся з намі, калі няма.
Каміль - калі ласка, ўключаюць у сябе навучанне выкарыстанню ў сцэнары як каментар.
Я ўсё яшчэ чакаю для гэтага сцэнара. Любое абнаўленне, калі ласка!?