Я не магу выкарыстоўваць гасцявой кэша, таму што калі я яго актываваць ён блакуе мой браўзэр, калі я спрабую займацца серфінгам паміж старонкамі.
Я не магу выкарыстоўваць гасцявой кэша, таму што калі я яго актываваць ён блакуе мой браўзэр, калі я спрабую займацца серфінгам паміж старонкамі.
Добры дзень,
Мне трэба больш інфармацыі. Калі ласка, апішыце вашу праблему лепш.
Скапіюйце сюды URL на старонку з пытаннем, змест пытання, як я магу прайграць гэтую праблему на вашым або маім сайце.
Дзякуй
1) Я актываваць гасцявой кэш
2) Я адкрываю URL з Firefox і Chrome: Вэбмайстар Форум
3) я націскаю іншай мове trabslated старонкі Webmaster Forumu і Гэй квантавай! або любы іншы перакладзеных старонак.
4) Firefox або хрому кажа з-за бясконцага цыклу мы не маглі паказаць старонку (белая старонка з'яўляецца). Мой браўзэр не можа апрацоўваць старонкі.
калі я адключыць гасцявой кэш усё вяртаецца нармальны і я можаце наведаць паміж перакладзены спасылкі.
Калі ласка, праверце URL, наведаўшы цяпер. Госць кэш на цяпер.
добра, я бачу. якая версія vBSEO вы выкарыстоўваеце?
vBSEO 3.5.0 RC2
Такім чынам, як можна гэта выправіць? я павінен абнавіць vbseo?
Магчыма, вы не-добра інтэграваныя vBSEO.
так. Калі вы выкарыстоўваеце, напрыклад, гэты адрас:
ад Opera, Вы можаце бачыць гэта - падвойныя перасылак.Code:http://www.webmastersite.ws/pl/webmaster-chat/29246-how-did-you-select-your-niche.html#post31114
Вы павінны зрабіць файл integranion раз (толькі форум root/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php файл). Усё, што апісана ў readme.html
Калі ласка, Вы справядліва толькі форум root/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php файла.
Па-другое. Я заўважыў, другога выпуску (на Opera).
Калі ласка.
1. перайсці да AdminCP-> Plugins & Прадукты-> Мэнэджэр убудоў
2. знаходзіць Белы кэш госць крука (global_shutdown) і рэдагаваць (клікніце па ім)
3. дадаць на першай лініі (да vbet_global_shutdown ();):
і захаваць.PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php')
Гэта рашэнне будзе ўключана ў наступны relase.
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 13-10-10 у 10:36.
Вядома рэдагаваць і інтэграваць толькі functions_vbseo_url.php файл![]()
Я мадэрнізаваў 3.5.2 і я бачу яго хутчэй, чым раней. працуе ідэальнаАле калі вы тэст, я магу быць упэўненым. Калі ласка, наведайце оперу / Firefox зноў і дазвольце мне ўбачыць, калі праблема засталося.
Я быў тут: Падзяліцца swoją definicje rosnącej słownik форум і я зрабіў шмат перакладаў. Іншы сайтаў таксама. Ён працуе цяпер цалкам. Вырашанае![]()