Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 13 з 13

Тэма: Цыклы

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Забойства працэс кожныя 4 хвіліны, не лепшае рашэнне. Гэта нейкае рашэнне - ваш сервер працуе. Але вы не ведаеце, што вы забіваеце. Так што ваш карыстальнік час ад часу можна ўбачыць, што ваш форум не даступная, калі на самай справе яго просьбе быў забіты (вядома, яна будзе даступная адразу ж пасля адпраўкі запыту зноў).
    Як я ўжо пісаў ўсе запыты на форуме праходзяць vbenterprisetranslator_seo.php (вы павінны ўсталяваць яго ў. Htaccess). Там ідзе запытаў за тое, форумы, тэмы, альбомы - там ідзе запыты на што-небудзь. Нават для дадання новага кантэнту (вы можаце страціць новую пасаду, калі вы забіваеце такога запыту да VBulletin запісаць яго ў базу дадзеных).
    Такім чынам, нават калі ён вырашае ваш галоўны пытанне серверы самай справе гэта не лекі, толькі болесуцішальнае. Праблема сапраўды існуе. Такім чынам, мы настойліва рэкамендуем вывучыць пытанне. Мы далі вам першы напрамак. Калі гэта апынецца няправільным, мы будзем падтрымліваць вас з рашэннем гэтага. Тым не менш гэтак жа, як лекары - мы ў першую чаргу неабходна пацвердзіць / ліквідаваць большасць патэнцыйных прычын. Гэта не дыягназ - гэта ўсяго толькі медыцынскае абследаванне. Рэнтгенаўскія, якая дасць магчымасць нам вырашыць пытанне ці паведаміць нам, каб выглядаць больш. Спадзяюся, што любы прыхільнік Д-р дом зразумееце, што я маю на ўвазе

лол, дзякуй вам за гэта медыцынскае тлумачэнне. Толькі пытанні цяпер, выключаючы адзін за іншым запланаванае заданне, што, калі я на самай справе пачаць рабіць гэта? Таму што здаецца, што выкарыстанне працэсара расце вельмі павольна, на працягу, як 2 дні. Нельга сказаць, што ён страляе раптоўна. Тады было б лягчэй вызначыць, што запланаванае заданне яно і ёсць.

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - я быў уведзены ў зман вашых апісанне забойства працэсаў кожныя 4 хвіліны ... У гэты момант я крыху заблытаўся. Не маглі б вы растлумачыць, чаму ты забіваць працэсы кожныя 4 хвіліны, калі праблема з'яўляецца раз у 2 дня (дарэчы - гэта кропка яшчэ больш некаторых запланаваных задач у якасці вінаватага).

Калі ласка, дайце мне дакладнае апісанне сітуацыі. Акрамя таго - гэта сапраўды праўда, што працэсар спажыванне расце павольней, або ён знаходзіцца на аднолькавым узроўні на працягу доўгага часу, а затым рэзка ідзе ўверх. Калі ласка, дайце падрабязную інфармацыю. Даючы нам, якая ўводзіць у зман інфармацыю вы робіце цяжэй дапамагчы вам.

Тым не менш, калі ласка, тэст. Калі гэта займае 2 дня, каб з'явіцца пытанне, то калі ласка, проста адключыце ўсе запланаваныя заданні. Перазагрузіце сервер і чакаць. Калі праз 3 дні нічога дрэннага не адбываецца - гэта азначае, што адзін з запланаваных задач вінаваты. Калі ўсё яшчэ здараецца што-нешта іншае справа. Такім чынам, вы уключыце усе задачы зноў і дайце нам ведаць, што ці гэта нешта іншае. Ці вы уключаючы адзін запланаванага задання кожныя 3 дні, калі гэта які-небудзь пытанне запланаванага задання. У такім выпадку ваш сервер будзе стабільным да ўключэння вінаватага, і вы будзеце ведаць, які ён ёсць (астатнія задачы могуць быць уключаны ў той час) - калі ласка, дайце нам вашыя водгукі.

Калі гэта не запланаваная задача пытанне вы будзеце ведаць, што ў большасці 3-х дзён. Калі гэта - вы будзеце ведаць, які з іх вінаваты ў дадатковы час - у такім выпадку, калі ласка, пачаць ўключэнне задач з vBET задач па ліквідацыі або пацвердзіць, што гэта vBET пытанні.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •