Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Змена мовы па змаўчанні варыянт для мадэратараў

Default Змена мовы па змаўчанні варыянт для мадэратараў

Адна з самых вялікіх расчараванняў для мяне з'яўляецца тое, што толькі адміністратары могуць змяніць мову па змаўчанні членам. У мяне ёсць незлічоныя карыстальнікаў, якія проста не задаць гэтае пытанне, нават пасля таго як яны будуць перанакіраваныя на іх АГП гэта зрабіць.

Затым яны працягваюць размяшчэння на замежнай мове, пакуль адміністратар можа змяніць яго.

Было б вялікай запамогай, калі была ўстаноўка Мадэратар або Супер Мадэратар, або іншыя наканаваныя групы, то маглі б выкарыстоўваць для змены толькі мова па змаўчанні членам. Можа быць, дзе-то на старонцы профілю або каля таго.

Дзякуй!

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У гэты момант vBET дазваляе рэдагаваць мова карыстальніка па змаўчанні ў рэдакцыі Карыстальнік форуму. Калі ласка, праверце сапраўды VBulletin дазваляе прадаставіць правы для таго, каб іншыя групы карыстальнікаў. Калі VBulletin не дазваляе іншым групы карыстальнікаў для рэдагавання членаў, то я думаю, што было б неразумна, каб зрабіць гэта, vBET.

Гэтая асаблівасць ўлічваецца прама цяпер. Калі ніхто не будзе даваць якія-небудзь прычынах супраць яго (як і некаторыя з меркаванняў бяспекі), гэта значыць шанец, што яна будзе прынятая.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •