Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Променити дефаулт-ни језик опција за модераторе

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Променити дефаулт-ни језик опција за модераторе

Један од највећих фрустрација за мене је да само Админи променити подразумевани језик за члана. Ја имам небројене чланова који једноставно не подесили ово, чак и након што су преусмерени на своју УЦП да то уради.

Они онда наставите са постављањем на страном језику све док Администратор може да промени.

Било би велика помоћ ако је било постављање модератора или супер модератор, или друге претходно дефинисане корисничке групе, могао да употребите да бисте променили само подразумевани језик за члана. Можда негде у члановима Профил страна или тако нешто.

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку вБЕТ омогућава да измените језик подразумеваног корисника у СМФ корисника издању. Молимо проверите да ли вБуллетин ® омогућава да права која у друге корисничке групе. Ако СМФ не дозвољава другим Корисничке да измените чланова, онда мислим да би било паметно да дозволи да јој вБЕТ.

Ова функција је узет у обзир у овом тренутку. Ако нико неће давати никакве разлоге против тога (као и неке из безбедносних разлога), онда постоји шанса да ће бити прихваћена.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •