Вось Texte EST écrit En français і інш е devrais ле ВОИР ан Anglais.
Je répète:
Чаму я ўсё яшчэ бачу тэкст на французскай мове вышэй, калі мой форум мовай з'яўляецца англійская тут, на гэтым форуме? Я павінен бачыць тэкст на англійскай мове з сцяжкамі ці не так?
Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 14-11-09 у 18:10. Прычына: Памылка друку
Што тычыцца майго пытання, гэта больш аб ведаючы, BBCodes могуць быць дададзеныя аўтаматычна ці не? Мне цяжка зразумець канцэпцыю. Я заўважыў у іншым струмені, што вы казалі, што BBCodes могуць быць дададзеныя ўручную або аўтаматычна. Такім чынам, аўтаматычна не азначае, што я бачыў, сцяжкамі ў пост № 1 і № 2? Я не атрымаць яго шкада, і я прачытаў Вашу пошту тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 14-11-09 у 19:42.
Мова BBCode дадаецца аўтаматычна ў залежнасці ад мовы карыстальніка па змаўчанні. Калі яна не ўстаноўлена або жа, як і мова форуму, то нічога не ўстаноўлены.
Google мае магчымасць распазнаваць мова ўстанаўліваецца ў адпаведнасці паведамленне, але з-за прадукцыйнасці прычыне мы не будзем рабіць гэта - таксама мы не даследавалі гэтую функцыю Google. Калі вы думаеце, гэта можа быць карысным, то, калі ласка, напішыце пра гэта тут Функцыя просіць - VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) - Мы заўсёды можам дадаць такія функцыі, з магчымасцю выключэння і ўключэння,![]()
Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-11-09 у 23:52.
Але гэта праблема.
ОК, глядзіце, тут, на свой уласны форум, мой мова з'яўляецца англійская ... так што мой тэкст у паведамленне № 1 і № 2 (гэта на французскай мове) адрозніваюцца ад форума мову (у маім userCP). Такім чынам, чаму ж мой тэкст да гэтага часу па-французску? Вы хочаце сказаць, я павінен дадаць, BBcode ўручную? Тады, калі гэта так, то чаму ты кажаш BBcode дадаюцца аўтаматычна?
Я не магла зразумець яго правільна, але я пайшоў па спасылцы вы маеце на ўвазе і гэта, як я атрымаў яго. Я думаў, гэта было кіруецца аўтаматычна, без неабходнасці напісання BBcode сябе.
Таму што вы не "сказаць", што на французскай мовеТут у вас ёсць хуткі і просты ручной, як гэта зрабіць: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
У некалькіх словах - вы можаце ўсталяваць мову па змаўчанні ў кабінеце, або ўручную апісаць паведамленні lang BBCode
Калі вы хочаце, вы нават можаце рэдагаваць свае папярэднія паведамленні і дадаць туды гэты BBCode, і магія адбудзецца![]()