Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 28

Тэма: Тэст: Гэты тэкст напісаны на французскай мове

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Default Тэст: Гэты тэкст напісаны на французскай мове

Вось Texte EST écrit En français і інш е devrais ле ВОИР ан Anglais.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Je répète:

Вось Texte EST écrit En français і інш е devrais ле ВОИР ан Anglais.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Чаму я ўсё яшчэ бачу тэкст на французскай мове вышэй, калі мой форум мовай з'яўляецца англійская тут, на гэтым форуме? Я павінен бачыць тэкст на англійскай мове з сцяжкамі ці не так?
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 14-11-09 у 18:10. Прычына: Памылка друку

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Што тычыцца майго пытання, гэта больш аб ведаючы, BBCodes могуць быць дададзеныя аўтаматычна ці не? Мне цяжка зразумець канцэпцыю. Я заўважыў у іншым струмені, што вы казалі, што BBCodes могуць быць дададзеныя ўручную або аўтаматычна. Такім чынам, аўтаматычна не азначае, што я бачыў, сцяжкамі ў пост № 1 і № 2? Я не атрымаць яго шкада, і я прачытаў Вашу пошту тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 14-11-09 у 19:42.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Cybershaolin View Post
    Чаму я ўсё яшчэ бачу тэкст на французскай мове вышэй, калі мой форум мовай з'яўляецца англійская тут, на гэтым форуме? Я павінен бачыць тэкст на англійскай мове з сцяжкамі ці не так?
    Таму што вы не "сказаць", што на французскай мове Тут у вас ёсць хуткі і просты ручной, як гэта зрабіць: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    У некалькіх словах - вы можаце ўсталяваць мову па змаўчанні ў кабінеце, або ўручную апісаць паведамленні lang BBCode

Калі вы хочаце, вы нават можаце рэдагаваць свае папярэднія паведамленні і дадаць туды гэты BBCode, і магія адбудзецца

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Што тычыцца майго пытання, гэта больш аб ведаючы, BBCodes могуць быць дададзеныя аўтаматычна ці не? Мне цяжка зразумець канцэпцыю. Я заўважыў у іншым струмені, што вы казалі, што BBCodes могуць быць дададзеныя ўручную або аўтаматычна. Такім чынам, аўтаматычна не азначае, што я бачыў, сцяжкамі ў пост № 1 і № 2? Я не атрымаць яго шкада, і я прачытаў Вашу пошту тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Мова BBCode дадаецца аўтаматычна ў залежнасці ад мовы карыстальніка па змаўчанні. Калі яна не ўстаноўлена або жа, як і мова форуму, то нічога не ўстаноўлены.

Google мае магчымасць распазнаваць мова ўстанаўліваецца ў адпаведнасці паведамленне, але з-за прадукцыйнасці прычыне мы не будзем рабіць гэта - таксама мы не даследавалі гэтую функцыю Google. Калі вы думаеце, гэта можа быць карысным, то, калі ласка, напішыце пра гэта тут Функцыя просіць - VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) - Мы заўсёды можам дадаць такія функцыі, з магчымасцю выключэння і ўключэння,
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-11-09 у 23:52.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Мова BBCode дадаецца аўтаматычна ў залежнасці ад мовы карыстальніка па змаўчанні. Калі яна не ўстаноўлена або жа, як і мова форуму, то нічога не ўстаноўлены.
    Але гэта праблема.

ОК, глядзіце, тут, на свой уласны форум, мой мова з'яўляецца англійская ... так што мой тэкст у паведамленне № 1 і № 2 (гэта на французскай мове) адрозніваюцца ад форума мову (у маім userCP). Такім чынам, чаму ж мой тэкст да гэтага часу па-французску? Вы хочаце сказаць, я павінен дадаць, BBcode ўручную? Тады, калі гэта так, то чаму ты кажаш BBcode дадаюцца аўтаматычна?

Я не магла зразумець яго правільна, але я пайшоў па спасылцы вы маеце на ўвазе і гэта, як я атрымаў яго. Я думаў, гэта было кіруецца аўтаматычна, без неабходнасці напісання BBcode сябе.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Але гэта праблема.

ОК, глядзіце, тут, на свой уласны форум, мой мова з'яўляецца англійская ... так што мой тэкст у паведамленне № 1 і № 2 (гэта на французскай мове) адрозніваюцца ад форума мову (у маім userCP). Такім чынам, чаму ж мой тэкст да гэтага часу па-французску? Вы хочаце сказаць, я павінен дадаць, BBcode ўручную? Тады, калі гэта так, то чаму ты кажаш BBcode дадаюцца аўтаматычна?

Я не магла зразумець яго правільна, але я пайшоў па спасылцы вы маеце на ўвазе і гэта, як я атрымаў яго. Я думаў, гэта было кіруецца аўтаматычна, без неабходнасці напісання BBcode сябе.
    Ды свае паведамленні № 1 і № 2 на французскай мове, але вы сказалі, што гэта сістэма на англійскай мове. Thats чаму яна не перакладзеная.

У вас ёсць 2 спосабу апрацоўкі паведамленняў на розных мовах.
    Першы ўсталёўвае ў ўліковага мову па змаўчанні CP для вашага профілю. У гэтым выпадку vBET будзем лічыць, што вашы паведамленні на гэтай мове і дададуць мову BBCode аўтаматычна. Тым не менш у вас ёсць магчымасць распавесці vBET, каб не рабіць гэта за канкрэтнае паведамленне (на кожны рэдактар для новых паведамленняў з'явіцца дадатковая опцыя для дадання BBCodes ці не - па змаўчанні ўсталявана значэнне Ды).
    Другое, гэта дадаць яго ўручную.

Вы ў замяшанні з-за іншага артыкула, калі ласка, прачытайце гэта зноў старанна напісана:
    "аўтаматычна пазначае паведамленні карыстальніка якія ўсталёўваюць іх мова па змаўчанні, акрамя форуму мову па змаўчанні"

Калі вы думаеце, што нейкая частка не ясная, пакажыце гэта і мы выправім гэта, каб зрабіць яго больш выразным

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Text automatically translated from: French to: Belarusian
    Translated text
    Гэта яшчэ адзін тэст на французскай мове.
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Ды свае паведамленні № 1 і № 2 на французскай мове, але вы сказалі, што гэта сістэма на англійскай мове. Thats чаму яна не перакладзеная.
    Ahhhhh! Цяпер я атрымаў яго гучна і ясна. Гэта значыць частку я не зразумеў. Цяпер я змяніў свой мова для французаў у Usercp і напісаў іншую тэставае паведамленне на французскай мове. Яна выдатна працуе тут. Дзякуй, што знайшлі час, каб растлумачыць гэта мне па-простаму.

Але на маім уласным форуме, мой форум мовай па-французску, я таксама (апцыянальна, як вы сказалі) усталяваць мой UserCP па-французску, і я стараўся пісаць паведамленні на арабскай і італьянскай мовах. Вынік паказаў на арабскай і італьянскай без перакладу што-небудзь. Вось чаму я да гэтага часу не разумею. Ён, здаецца, не працуе на маім форуме.

Акрамя таго, мне кажуць: мова адон (гл. скрыншот) для BBCode (абярыце або няма), калі мы складаем паведамленне і ў Хуткі адказ, а таксама, гэта адон у версіі 3.1.2, таму што я да гэтага часу не абнаўлялі яшчэ і я яго няма ў 3.1.1?
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 15-11-09 у 20:13.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •