Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Брэндынг Бясплатны купіў, але ўсё жа тэкст крэдытаў у склеп

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Exclamation Брэндынг Бясплатны купіў, але ўсё жа тэкст крэдытаў у склеп

Прывітанне

Я купіў брэндынгу свабоднай ліцэнзіі, але да гэтага часу крэдытныя тэкст у калантытула.
    Толькі спасылка крэдытных была выдаленая.

Брэндынг свабодных сродкаў не згадваецца пра прадукт, гэта тое, што я купіў.

Як я магу выдаліць яго?

І так, гэта павінен быць стандартны варыянт.
    Вы не можаце прадаць брэндынгу бясплатна, а затым яго брэнд любым выпадку і чакаць карыстачам рэдагаваць файлы кожны раз пры абнаўленні!

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне калі ласка, звярніце ўвагу, што па змаўчанні пакет BF мае выдаляецца толькі крэдытныя сувязі, але як уладальнік ліцэнзіі BF ў вас ёсць поўнае права таксама выдаляць інфармацыю аб прадукце. Інструкцыя будзе адпраўляць у PM.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Ды я ведаю, што Вы звяртаецеся менавіта так.

Аднак гэта не з'яўляецца добрай практыкай.

Брэндынг свабодных сродкаў "вольным ад брэндынгу", і гэта не тое, што вы дастаўляе!

Рэдагаванне файлаў прадукту, каб выдаліць брэндынг кожны раз, калі я абнаўленне раздражняе.
    Я плацяць за брэндынг бясплатны прадукт, таму, калі ласка даставіць адзін.

Я настойліва рэкамендую вам перагледзець бягучую апрацоўку брэндынгу свабодны

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я як раз збіраўся пісаць на папярэдняе паведамленне, што мы не будзем уключаць яго больш у наступных рэлізах, але хочуць, каб гэта было прыемным сюрпрызам і выдаліць яго, перш чым адправіць
    Здаецца, не будзе сюрпрызам

Інфармацыя, як выдаліць было адпраўляць у PM, як апісана ў апошняе паведамленне

Так - я цалкам згодны, што карыстачы з BF ліцэнзіі хочуць абсалютна ніякай інфармацыі пра версіі прадукта.
    Звярніце ўвагу, што мы не прадаем брэндынгу бясплатны прадукт, але брэндынгу свабоднай ліцэнзіяй, якая дазваляе карыстальнікам выдаліць крэдытных спасылка (мы нават выдаліць яго па змаўчанні, калі хто-то робіць абнаўленне або новая ўстаноўка). Гэта ўсё ў адпаведнасці з ліцэнзіяй. Калі хто-то адчувае сябе ў зман то, хутчэй за ўсё ён не чытаў ліцэнзійнага пагаднення. Існуе апісаў тое, што сродкі брэндынг Бясплатная ліцэнзія і што гэта дазваляе. Звярніце ўвагу, што імя ліцэнзіі не падлягае інтэрпрэтацыі - гэта відавочна апісваецца ліцэнзіі сябе. Мы пастаўляем тое, што мы прадаём. Калі ласка, не крычаць, што мы не робім, таму што гэта не так - толькі, калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне, і вы будзеце ведаць, якія сродкі vBET брэндынг свабоднай ліцэнзіяй.

Таксама звернеце ўвагу, што ў апошніх версіях версію BF мы пакідаем інфармацыя версію прадукту, галоўным чынам для вырашэння праблем, - гэта дапамагае распазнаць, якая версія выкарыстоўваецца без доступу да панэлі адміністратара. Але так як большасць карыстачоў выкарыстае BF іх права выдаліць інфармацыю аб версіі, мы наўрад ці маюць шанец выкарыстоўваць гэта + як вы апісалі гэта толькі дадатковы этап абнаўлення для версіі BF, каб выдаліць яго зноў + дадатковыя задачы для нас адказ, як яго выдаліць.

Таму мы вырашылі прыбраць яго па змаўчанні ў наступным выпуску BF Можа быць, гэта будзе наладжвальным - так што карыстальнікі BF змогуць вырашыць, можа быць, толькі што выдалілі. Мы ўбачым,

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Дзякуй.

Проста да ведама:
    Нумары версій у аўтарскім тэксты заўсёды вялікі рызыка для бясьпекі, паколькі сканіраванне сеткі для выкарыстання ахвяр нашмат прасцей, калі кожны вэб-сайт раскажа вам, што ён працуе эксплуатацыйныя версіі.

Гэта адна з прычын для мяне купіць брэндынгу бясплатныя версіі

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Такім чынам, вы больш забяспечаных і вы не будзеце мець, каб выдаліць гэтую інфармацыю больш

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •