КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Пераклад не працуе наогул!

moman
14-02-10, 08:49
Для некаторых (у асноўным) з перакладам моў, шмат радкоў адсутнічаюць у перакладзеныя версіі на маім форуме. Вы можаце праверыць гэта ў якасці госця. У чым справа?

moman
14-02-10, 22:46
Змененая API ключ на адзін з толькі што дамен мой, і ён працуе цяпер.

vBET
15-02-10, 12:35
Вялікі чуць:)

moman
16-03-10, 00:48
Добра, зараз я атрымліваю гэтую праблему яшчэ раз, з і без ключа. Яна працуе толькі час ад часу. На які адрас электроннай пошты я магу звязацца з Google?

moman
16-03-10, 19:46
Я выявіў, электронная пошта і кантакты Google. Яны параілі мне, што параметр "userip 'новага было дададзена API і павінны быць выкарыстаны буйнымі сайтамі.

Такім чынам, я змяніў лінію 214 у vBet_functions.php да: вяртанне АДРАС;

Хоць якія патрабуюць global.php, каб атрымаць IP-адрас.

vBET
17-03-10, 01:00
У нас яна ўжо рэалізавана - чаканне новага рэлізу. userip не з'яўляецца абавязковым, таму мы не спяшаліся з гэтым. Мы зрабілі новыя vBET 3.x рэліз пасля vBET4.x будзе стабільным, і мы будзем мець магчымасць рухацца алгарытм паляпшэння vBET 3.x:)

Калі вы хочаце, каб ён хутчэй, то, калі ласка, vbet_getTranslationURL функцыя змены ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php гэтага:

function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Дзякуй! З-за памеру майго сайта, запыты без userip ў асноўным былі заблакаваныя.

vBET
17-03-10, 18:22
Выбачайце за беспарадак - я праверыў код з старой версіі. У vBET3.3.1 userip ужо ўключаны ў запыт:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1