КПК

Прагляд поўнай версіі: vBET форум пераехаў у VBulletin 4.x

vBET
03-08-11, 10:18
Прывітанне:)

Мы толькі што пераехалі з vBET форуму VBulletin 3.x да VBulletin 4.x
Спатрэбілася значна больш часу, што мы думалі, што гэта будзе, таму што мы атрымалі некаторыя праблемы з форуму. На самай справе мы ўсё яшчэ налады некаторых рэчаў, але ў гэты момант мы можам адкрыць форум зноў:)

Так шкада, што так доўга, і спадзяемся, што вам спадабаецца новы форум:)

PS.
Калі вы выявілі ніякіх праблем з форума пасля абнаўлення - калі ласка, напішыце пра гэта тут - мы выправім гэта:)

Wulf
03-08-11, 16:52
Ён добра выглядае. Добра працуе з бягучай версіяй VBET VBulletin 4.1.5?

vBET
03-08-11, 19:13
Так - ён працуе добра:)

Wulf
03-08-11, 19:16
Я хутка даведаецеся, як гэта працуе на маім сайце, я толькі што купіў ліцэнзію. Я з нецярпеннем чакаю яго спампаваць. :)

tavenger5
03-08-11, 19:33
Дзякуй за абнаўленне!

Існуе памылка 404 пры спробе загрузіць vbet з падзелу загрузак. Я не магу бачыць, запампаваць любую версію.

Wulf
03-08-11, 21:42
Я рушыў услед за спасылку на запампоўку і гэта паказвае, няма ніякай інфармацыі аб маёй новай ліцэнзіі. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

raymond
04-08-11, 08:23
Тое ж самае тут. Я не ў стане загрузіць vbet.

Wulf
04-08-11, 20:40
Я бачу сваю ліцэнзію цяпер, але ўсё яшчэ не можа нічога загружаць. Калі ласка, выпраўце як мага хутчэй, як я хацеў пачаць. :)

Не ўдаецца знайсці файл http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.

vBET
04-08-11, 22:11
Я бачу сваю ліцэнзію цяпер, але ўсё яшчэ не можа нічога загружаць. Калі ласка, выпраўце як мага хутчэй, як я хацеў пачаць. :)
Дзякуй. Мы працуем цяпер на загрузку. Выбачайце за пытанні - асноўныя абнаўлення толькі аўтар даў нам якой-небудзь сюрпрызаў мы не чакалі.

vBET
04-08-11, 22:29
Добры дзень. На дадзены момант мы ведаем, што загрузка працуе пад Opera - калі ласка, выкарыстоўвайце оперы спампаваць vBET.

Мы працуем, каб зрабіць яго даступным і на іншых браўзэрах.

vBET
04-08-11, 23:44
OK - спампаваць зараз працуе ва ўсіх браўзэрах. Праверана на Opera, Chrome, Mozilla, IE. Яшчэ раз прашу прабачэння за непрыемнасці.

raymond
10-08-11, 02:48
Калі vBET 4.4.1 выйдзе?

vBET
10-08-11, 16:31
Калі vBET 4.4.1 выйдзе?

Плануецца, што ў гэтыя выходныя.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1