Прагляд поўнай версіі: vBET форум пераехаў у VBulletin 4.x
Прывітанне:)
Мы толькі што пераехалі з vBET форуму VBulletin 3.x да VBulletin 4.x
Спатрэбілася значна больш часу, што мы думалі, што гэта будзе, таму што мы атрымалі некаторыя праблемы з форуму. На самай справе мы ўсё яшчэ налады некаторых рэчаў, але ў гэты момант мы можам адкрыць форум зноў:)
Так шкада, што так доўга, і спадзяемся, што вам спадабаецца новы форум:)
PS.
Калі вы выявілі ніякіх праблем з форума пасля абнаўлення - калі ласка, напішыце пра гэта тут - мы выправім гэта:)
Ён добра выглядае. Добра працуе з бягучай версіяй VBET VBulletin 4.1.5?
Я хутка даведаецеся, як гэта працуе на маім сайце, я толькі што купіў ліцэнзію. Я з нецярпеннем чакаю яго спампаваць. :)
Дзякуй за абнаўленне!
Існуе памылка 404 пры спробе загрузіць vbet з падзелу загрузак. Я не магу бачыць, запампаваць любую версію.
Я рушыў услед за спасылку на запампоўку і гэта паказвае, няма ніякай інфармацыі аб маёй новай ліцэнзіі. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Тое ж самае тут. Я не ў стане загрузіць vbet.
Я бачу сваю ліцэнзію цяпер, але ўсё яшчэ не можа нічога загружаць. Калі ласка, выпраўце як мага хутчэй, як я хацеў пачаць. :)
Не ўдаецца знайсці файл http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Я бачу сваю ліцэнзію цяпер, але ўсё яшчэ не можа нічога загружаць. Калі ласка, выпраўце як мага хутчэй, як я хацеў пачаць. :)
Дзякуй. Мы працуем цяпер на загрузку. Выбачайце за пытанні - асноўныя абнаўлення толькі аўтар даў нам якой-небудзь сюрпрызаў мы не чакалі.
Добры дзень. На дадзены момант мы ведаем, што загрузка працуе пад Opera - калі ласка, выкарыстоўвайце оперы спампаваць vBET.
Мы працуем, каб зрабіць яго даступным і на іншых браўзэрах.
OK - спампаваць зараз працуе ва ўсіх браўзэрах. Праверана на Opera, Chrome, Mozilla, IE. Яшчэ раз прашу прабачэння за непрыемнасці.
Калі vBET 4.4.1 выйдзе?
Плануецца, што ў гэтыя выходныя.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):