КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Адключэнне некаторых функцый

moman
09-12-09, 05:38
Скажам, я хачу адключыць паведамленне / PM функцый перакладу, langtitle BBCode, і язык BBcode. Якія ўбудовы мне трэба адключыць?

Я таксама не хачу vBET каментары ў маім паведамленні змест, калі гэта магчыма.

Дзякуй за любую дапамогу!

vBET
10-12-09, 22:15
У такім выпадку вы можаце проста выкарыстоўваць бясплатную версію - яна не мае такую ж прадукцыйнасць, але ўсё жа хутка і проста зрабіў пераклады.

Калі вы хочаце, новая функцыя ў vBET 3.x, каб зрабіць мову і langtitle BBCodes падтрымка наладжвальных - калі ласка, адкрыйце новы струмень у http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/

moman
11-12-09, 20:54
Мне патрэбна прадукцыйнасць, як мой форум даволі вялікі. Акрамя таго, я не ведаў, што ў бясплатнай версіі выкарыстоўваных прадуктаў!

vBET
11-12-09, 23:07
Пакуль у вас няма яшчэ ні аднаго запісу ў іншых паведамленняў, тады BBCodes мову і langtitle не выкарыстоўваюцца - таму не ўплываюць на прадукцыйнасць.

Таксама звернеце ўвагу, што ў 3.x мы зрабілі мноства паляпшэнняў прадукцыйнасці і побач 3.3.0 версія будзе поўная паляпшэння прадукцыйнасці.

У нас ёсць усе суб-форум аб бясплатнай версіі і ў абвестках ў вас ёсць наляпіць нітка, якая апісвае адрозненні паміж бясплатнай і камерцыйнай версіяй.

Калі вы ўжо ўладальнік vBET 3.x затым паніжэнне да vBET 2.x будзе адключыць мову і langtitle BBCodes, але і будзе выкарыстоўваць горшыя павольней структуры БД і кода, не шмат паляпшэнняў прадукцыйнасці.

Мы рэкамендуем, каб зрабіць некаторыя крокі прадукцыйнасць Цюнінг. Тут вы знойдзеце некалькі парадаў (гл. таксама ніжэй гэтага паведамлення па адным на некалькі падказак):
Прадукцыйнасць падказкі (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/140-cpu-usage-doubled.html # post479)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1