PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Yükseltme rankbadges götürüldüğünü aldıktan sonra.

Taurus
21-05-11, 08:24
Şimdi benim üyeleri ile büyük sorunlar yaşıyorum. Yükseltme herkes kendi ekstra rankbadges kaybederek devam ediyor. Bu elde ek kullanıcı grupları olarak elle eklenebilir. Ama cron saflarına herkes güncellemek için çalıştığı anda el ile girilen olanlar kaybeder. Bu güncelleştirme, önce olmadı.

Bildiriniz!

Teşekkür ederiz.

vBET
22-05-11, 16:32
Merhaba. Bu güncelleştirmeyi BB önce tüm grupları kullanabilirsiniz vermedi. vBET4.3.0 sürümü nin istikrarsız beta sürümü olarak kabul edilir, bu yüzden yeni functionalisies ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Üzgünüz sıkıntılar için, biz bunu çözmek için çalışacak.

Rankbadges hakkında daha fazla bilgi veriniz. Yerli vB işlevselliği veya bazı mod var mı? Standında durumlarda nerede bulabilirim? Hangi cron görev kaldırır? Diğer ek grupları sadece rankbadges ile ilgili olanlar etkiler mi? BB dissabled cron görev çalıştığında ne midir?

Taurus
22-05-11, 16:51
Bu sadece, varsayılan vbulletin kullanıcı grupları olarak ayarlanır. Seviye, vb yok mod. Ben gerçekten BB şimdi kullanıcı grupları kullanır neden anlamıyorsunuz?

kamilkurczak
23-05-11, 20:00
Hangi cron görev kaldırır? Diğer ek grupları sadece rankbadges ile ilgili olanlar etkiler mi? BB dissabled cron görev çalıştığında ne midir?

Bu vB varsayılan seçenek ise benim test forumu repoduce ayarlamak için gereken ayarları yazınız? Benim için tarif - Ben sizin gibi aynı sonuçları yapmak için çalışacağız.

Teşekkürler

Taurus
24-05-11, 04:27
Kullanıcı rütbeleri ve başlıkları cron güncelleştirme kaldırır. BB ince devre dışı bırakılmış.

Bu nasıl açıklanabilir? hmmmmm

Ben pek çok ek kullanıcı grupları oluşturulur ve bu da bir rankbadge (kullanıcı grupları ile ilişkili hangi) alır Şimdi daha fazla bir veya iki ek gruplar cron çalıştığında, bir üye (elle) olduğu zaman görünüyor ki, onu bu elle eklenebilir olanlar alır.

Umarım anlamak.

Taurus
24-05-11, 11:33
Bu artık benim için büyük bir sorun haline geliyor. 50 000 den fazla üyesi var, ve ben, bu aşamada günlük bu kullanıcı gruplarına elle eklemek zorunda olduğunu anlamak gerekir. Şimdi bana bu grupları BB el devre dışı bırakmak için bir yol var değil mi ekler? Bunu niçin ben bile anlamıyorum!??

vBET
24-05-11, 17:27
Bu sadece, varsayılan vbulletin kullanıcı grupları olarak ayarlanır. Seviye, vb yok mod. Ben gerçekten BB şimdi kullanıcı grupları kullanır neden anlamıyorsunuz?

Burada talep edilmiştir:

Ben sizin için büyük bir sorun olduğunu anlıyoruz. Kadar hızlı mümkün lütfen bunu yapmak için bana Admin CP ve FTP erişim bilgilerini PM. Ayrıca tam kullanıcı grubu burada ekleyin ve tam cron görev (isim) sorunu görmek için koşmak zorunda hangi söyle lütfen. Kontrol edin ve yere doğru olacak bu hızlı sonuç verecektir. (Şimdi 4-5 daha fazla saat için 1 saat ara ile, bugün mevcut olacak) bana yeterince hızlı ayrıntılarını gönderirseniz, ben şahsen bu tanıtıcı ve bugün bunu olacak. Erişim bilgilerini paylaşmak istemiyorsanız, o zaman hala etkisini görmek için test forum nasıl yapılandırılacağı detayları gerekir.

Ayrıca sorunun doğru anlamış bir soru daha - Kullanıcı grupları kaldırıldı (kullanıcı grubu forumu kaybolur) ya da kullanıcı grubu için sadece atama kullanıcı kaybolur yok. Bu yüzden, tekrar kullanıcı grupları eklemek ya da kullanıcı grubu için tekrar kullanıcı atayın mı ihtiyacınız var?

Taurus
24-05-11, 17:54
Michal. PM gönderdi.

Cron tarafından götürüldüğünü 'Legend' ve 'Xtreme' Kullanıcı grupları / saflarında görüyoruz. Ben gerçekten bunu nasıl açıklamak için bilmiyorum. Sana benim forumda görebilirsiniz umuyoruz. Ben de cron tam olarak emin değilim. Ama her gün, ekledikten sonra elle bu, tekrar gitti. Bu yüzden usertitles ve rütbeleri güncellenmesi cron tahmin ediyorum.

Yardım için teşekkürler!

vBET
29-05-11, 20:24
PM yazdığı gibi, ben forumda tüm günlük cron görevleri kontrol ve hiçbir şey bulunamadı. Bu noktada sorunu çoğaltmak mümkün değildir, bu nedenle üzerinde çalışmak mümkün değildir. Ayrıca ben sana yazdığı gibi gerçekten BB sorunu olduğunu doupt sadece bazı özel kullanıcılar, kullanıcı grupları gevşek sorunu var ve diğerleri gevşek aynı kullanıcı grupları yok - büyük olasılıkla otomatik olarak bu kullanıcı grubunun tüm kullanıcıları etkileyecek bir şey olurdu . BB kod kullanıcı grupları için tekrar kontrol edilmesi ve bu konuda ne neden olabilecek hiçbir şey buldum. Bu yüzden belki de bu kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen bazı eylemler neden lütfen bunları konuşmak orada alınan bazı ortak eylem bulmak.

Kısa bir süre - BB hata olduğunu inanmıyorum, hala bize sorunu yeniden nasıl bilgi vermek bilgilerini kontrol etmek için hazırım. Ben çift forumda tüm günlük cron görevleri kontrol edilir ve bir şey bulamadılar. Bize ne sorunu yeniden oluşturmak için daha detaylı bilgi veriniz.

Taurus
01-06-11, 09:49
Tamam, 2 gün boyunca, eski BB geri döndü. Bu 2 gün içinde bir sorun. Geçen gece yükseltilmiş ve bu sabah yine en az 10 üye için ek kullanıcı grupları eklemek zorunda kaldı. Şimdi de ekler ek kullanıcı grupları BB ile ilgili bir şey olmalıdır. Yani ben böyle devam edemez BB tamamen kaldırmak için nasıl söyle lütfen. Teşekkür ederiz.

vBET
06-06-11, 20:38
Tüm dosya kullanıcı grupları hakkında kod / / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php içerir.

Ve işlev adı vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 maç) vBulletin mantık (userdata_presave kanca için) tepki olarak kullanılan tek bir işlevi vardır.

BB un kurulum sırasında BB kullanıcı grupları kaldırılması ve başka hiçbir yerde değişiklik yapar dosya diğer 2 işlevleri için kullanılır.

Yani, çünkü BB yanlış ise o zaman sadece fonksiyon vbet_changeDefaultLanguageGroup nedeniyle olabilir. Başka bir şey yok, kullanıcı grupları üzerinde herhangi bir değişiklik yapıyor.

Bunu devre dışı bırakmak istiyorsanız, o zaman en basit yolu sadece eklenti "uygun Varsayılan Dil Grubu Set" devre dışı bırakmak için. Ama bu BB kullanıcı grupları için otomatik tanıtıcı devre dışı bırakır. Dolayısıyla, sadece de kaldırılabilir istiyorsanız Admin CP kaldırın.

Biz sadece ilk eklenti devre dışı bırakmak için önerilir. Sorununuzu ortadan bulursanız, o zaman (iki kere zaten işaretli) tekrar kontrol edebilirsiniz, hala aynı şey var, biz sorunu yeniden nasıl bilmiyor?.

Ayrıca kanca userdata_presave ve önce / BB eklentisi sonra yürütülecek değişim yürütülmesi amacıyla diğer eklentileri kontrol edebilirsiniz.

Taurus
09-06-11, 00:46
O eklenti devre dışı bırakma ve şimdi olmadan çalışan yaklaşık 48 saat sonra, yine bu sorun değil. Bu yüzden BB eklendi ve ek kullanıcı grubu, çünkü olduğunu varsaymak güvenli olacağını düşünüyorum zaten birkaç varsa, nedense bazı cron çalışan diğerleri götürüldüğünü alır. D Biliyorum biraz belirsiz sesler, ancak eklenti olmadan tekrar iyidir.

vBET
09-06-11, 01:16
Tamam bu yüzden biz tekrar kontrol eder. Bu yaptığınız tek değişiklik eklenti devre dışı bırakmak? Mı BB gruplar forumda hala bu kaldırıldı? Sizin vBulettin tam sürümü (biz sadece bizim değil, aynı zamanda kanca çevre yakından bakmak istiyorum) nedir?

Taurus
09-06-11, 01:44
Evet, yaptığım tek değişiklik. Ve ben BB kullanıcı grupları keneler çıkardı. Ama onlar hala orada ifade edilir. Bu kaldırmak için kolay bir yol var mı? Oldukça büyük bir yer aldığından.

vBET
09-06-11, 11:38
Ve ben BB kullanıcı grupları keneler çıkardı.
Tam olarak ne anlama geliyor? Ne yaptınız?

BB gruplar kaldırarak Hakkında - vBulletin seçenekleri Admin CP ile bunu yapabilirsiniz, veya işlev vbet_removeDefaultLanguageGroups yürütme / / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Bu kaldırırsanız sadece forum olur, çünkü sorunu daha yakından bakmak için gazoz değil olacağını lütfen unutmayınız.

Taurus
10-06-11, 14:56
Tam olarak ne anlama geliyor? Ne yaptınız?

Ben BB kullanıcı grupları seçilmemiştir. Diyelim bir kene / işareti olacaktır ACP bir kullanıcı seçtiğinizde gibi ek bir kullanıcı grubu olarak 'İspanyolca' söylüyorlar. Bu seçilmemiştir.

vBET
16-06-11, 16:43
PM yazdığı gibi biz hala forumda sorunun sebebi nedir bilmiyorum. Yine de ben, bu alanda BB kod bazı değişiklikler yaptı. Şu anda BB bazı kullanıcı grupları değişti veya kullanıcı varsayılan dil chanes sadece kullanıcı gruplarını idare edecek. Yani kanca durumu eklenir:

if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Ben bunu neden ne bilmiyorum çünkü bu konuya yardımcı olacak hiçbir fikrim yok. Her neyse yardımcı olacağını mümkündür. Belki bu tüm veritabanı yüklü değil çünkü sütun aklandı önce PM değişiklikler tarihinin genellikle kullanıcı grupları yazdığı gibi. Kullanıcı değişiklikleri veri Kullanıcı CP veya admin Admin CP standında durumlarda, daha sonra kullanıcı grubuna yüklenen çünkü bu gibi durumlarda bu durum ile BB, hiçbir şey yapmaz.

Bu, bir sonraki sürümünde dahil olacak, bu yüzden kontrol ediniz. O zaman çalışmaz ise tekrar kanca devre dışı bırakmak ve yine soruşturma yapılmış olacaktır.

Güncelleştirme yapar sonra teyit edin.

EDITED bunu doğruladı. Hızlı bir düzeltme için lütfen:
1. Admin CP -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi
2. Set uygun Varsayılan Dil Grubu adlı kanca kanca userdata_presave bulun ve Düzenle'yi tıklatın
3. Kod başında ekleyin:

if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Kodun sonuna aşağıdaki satırları ekleyin.:

}
5. Kaydedin

Taurus
19-06-11, 07:36
Tamam, şimdi yükseltildi, ve ben hala bu sorun olup olmadığını kontrol edecektir. Ben size bildireceğiz. Teşekkür ederiz.

Taurus
21-06-11, 00:33
Sonra, şimdi en fazla 2 gün güncelleştirme ile çalışan ve bu eklenti ya da başka bir şey devre dışı bırakmadan, ben yine bu sorun olmadı var. Bu yüzden düzeltme hile yaptı söylemek güvenli olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkürler Michal. Gerçek bir büyük teşekkür ederiz! Ben bu konuda sadece benim forumda mevcut olduğunu biliyoruz ve içtenlikle, bu konuda bana yardım etmeye gitti ekstra mil için teşekkür ederiz!

kamilkurczak
21-06-11, 22:03
Bu onay için teşekkürler:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations