PDA

View Full Version: Limite de traducere a textului liber

Vetall
21-02-23, 13:09
Hi!

Care este versiunea curentă a vBet pentru vbulletin4? Și ce servicii oferă traducerea gratuită a textului în ce limite?

Vă mulţumim!

vBET
25-02-23, 17:29
Da, este 4.10.1.

Limitele gratuite sunt descrise de fiecare furnizor de traduceri, dacă sunt disponibile. Vă rugăm să verificați pe paginile furnizorilor.

Vetall
01-03-23, 13:41
Vă mulţumim!

28/02 Plătesc cu PayPal pentru a actualiza licența vBET.

Când pot descărca cea mai recentă versiune 4.10.1?

vBET
07-03-23, 03:03
În acest moment eu încă mai văd licența ca expirat, asa ca ceva nu merge bine. Voi verifica PayPal și vă voi anunța mâine. Ne pare rău pentru întârziere, mi-e dor de mesajul înainte.

vBET
08-03-23, 00:10
Este OK acum . Ceva a fost în neregulă cu confirmarea plății, așa că am împinge-o manual.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1