PDA

View Full Version: Link-uri sparte CSS

dweu
22-09-11, 11:00
Alo

Sunt folosind gratuit ultima versiune de vBET cu vbulletin 3.8 şi utilizând serverul Web NGINX.

Aceasta este regulile mele de rescriere:

location = /forum {
rewrite ^.+ /forum/ permanent; }

location /forum {
rewrite ^/forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forum/(ga|af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ last;
rewrite ^/forum/(ga|af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 last;

if (!-e $request_filename) {
rewrite ^/forum/(.*)$ /forum/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}
}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
rewrite ^/forum/(.*)$ /forum/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}

Când mă traduse legătură într-pagina, văd CSS Culegere de fişier a fost înlocuit cum ar fi:

/forum/tr/clientscript/vbulletin_important.css?v=387

ar trebui să fie

/forum/clientscript/vbulletin_important.css?v=387

Ma poate ajuta cineva?

r.dziadusz
22-09-11, 14:34
Hi!
Vă rog să-mi legătură într-pe forum pentru dumneavoastră, şi vă rugăm să arată-mi întreaga ta htaccess.

dweu
23-09-11, 13:37
Hi!
Vă rog să-mi legătură într-pe forum pentru dumneavoastră, şi vă rugăm să arată-mi întreaga ta htaccess.

I dont folosi Apache şi I dont utilizare. Htaccess.This este o rescriere problemă NGINX.

r.dziadusz
23-09-11, 16:49
Ne pare rău, aţi putea să am adresa ta pe forum pentru, şi acces la administrare, pentru că am să-l verifice pe loc.
Un lucru mai mult, sunt utilizaţi cea mai recentă versiune de vBET

r.dziadusz
01-10-11, 11:08
Nici un răspuns, consider că este rezolvată, dacă aveţi mai multe întrebări despre această problemă, vă rugăm să cereţi, pentru orice alte probleme va rugam sa fire deschide noi

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1