Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања vBET5 Тест

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) - машински превод и рачно превод поддршка (Македонски)

Добредојдовте на vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) - машински превод и рачно превод поддршка (Македонски).

 1. Соопштенија и пред-продажба Теми / мислења  Последна порака

  Соопштенија и пред-продажба на прашања во врска со vBET, на vBulletin (vB) претпријатија Преведувач - поддршка за машински превод и рачно превод.

  1. Овде ќе најдете листа на дискусии во vBET Соопштенија форуми на претпријатието vBulletin Преведувач форум. На vBET Соопштенија форум е местото каде што можете да дознаете најновите вести за vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) - поддршка за машински превод и рачно превод.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 113
   • Мислења: 606

   Последна порака:

  2. Овде ќе најдете листа на разговори со добри приказни поврзани со vBulletin претпријатија Преведувач. На vBET добри приказни форум е местото каде што можете да разговараат за тоа како vBET го подобри вашиот форум. Колку си го цениме vBET - поддршка за машински превод и рачно превод?

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 16
   • Мислења: 47

   Последна порака:

  3. Овде ќе најдете листа на дискусии во пред-продажба на прашања форуми на претпријатието vBulletin Преведувач форум - поддршка за машински превод и рачно превод. Пред-продажба на прашања форум е местото каде што можете да добиете одговори на сите прашања имате за vBET пред купувањето. Прашајте тука.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 92
   • Мислења: 388
  4. Заработи 10% од нарачки направени од вашите линкови! Овде можете да барате поддршка и детали за vBET Affiliate програмата

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 3
   • Мислења: 3
  5. Тука можете само да си играат со пораки да ги тестираат vBulletin (vB) претпријатија Преведувач можности - поддршка за машински превод и рачно превод.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 55
   • Мислења: 169

   Последна порака:

 2. vBET 5.x приклучокот / мермерни Теми / мислења  Последна порака

  Форум за vBET додаток за vBulletin 5.x со поддршка за машински превод и рачна превод 5.x.

  1. Тест vBET 5 на тест форумот.

  2. Генералниот дискусија форум е за теми за vBulletin (vB) претпријатија Преведувач приклучок / мод - поддршка за машински превод и рачно превод.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 6
   • Мислења: 11
  3. Овој форум вклучува совети за интеграција на vBET (поддршка за машински превод и рачно превод) со другите vBulletin приклучоци.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 3
   • Мислења: 3

   Последна порака:

  4. Дали ви се допаѓа новата функционалност во vBET. Или можеби сакате да промените нешто во мрежата! (VB) претпријатија Преведувач. Тука е вистинското место на форумот да се пишува за него.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 0
   • Мислења: 0

   Последна порака:

   Никогаш
  5. Има некои проблеми со vBET? Не може да го конфигурирате или правење работи vBulletin (vB) претпријатија Преведувач - вашата поддршка за машински превод и рачно превод. Овде ќе ги најдете помош!

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 2
   • Мислења: 45

   Последна порака:

  6. Најде некои бубачки во vBET - Вашиот поддршка за машински превод и рачно превод. Пишувам за неа тука и vBulletin (vB) претпријатија Преведувач персонал ќе се грижи за ова прашање.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 1
   • Мислења: 1

   Последна порака:

 3. vBET 4.x приклучокот / мермерни Теми / мислења  Последна порака

  Форум за vBET 4.x приклучокот за vBulletin 4.x со поддршка за машински превод и рачно превод.

  1. Генералниот дискусија форум е за теми за vBulletin (vB) претпријатија Преведувач приклучок / мод - поддршка за машински превод и рачно превод.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 79
   • Мислења: 447
  2. Овој форум вклучува совети за интеграција на vBET (поддршка за машински превод и рачно превод) со другите vBulletin приклучоци.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 50
   • Мислења: 468

   Последна порака:

  3. Дали ви се допаѓа новата функционалност во vBET. Или можеби сакате да промените нешто во мрежата! (VB) претпријатија Преведувач. Тука е вистинското место на форумот да се пишува за него.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 56
   • Мислења: 300
  4. Има некои проблеми со vBET? Не може да го конфигурирате или правење работи vBulletin (vB) претпријатија Преведувач - вашата поддршка за машински превод и рачно превод. Овде ќе ги најдете помош!

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 323
   • Мислења: 2,724

   Последна порака:

  5. Најде некои бубачки во vBET - Вашиот поддршка за машински превод и рачно превод. Пишувам за неа тука и vBulletin (vB) претпријатија Преведувач персонал ќе се грижи за ова прашање.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 60
   • Мислења: 590

   Последна порака:

  6. Ако сакате да напишете нешто во врска со vBET 2.4.x - бесплатна верзија на поддршка за машински превод за vBulletin 4, пишете го тука.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 41
   • Мислења: 274
 4. vBET 3.x приклучокот / мермерни Теми / мислења  Последна порака

  Форум за vBET 3.x приклучокот за vBulletin 3.8 - поддршка за машински превод и рачно превод.

  1. Генералниот дискусија форум е за теми за vBulletin (vB) претпријатија Преведувач приклучок / мод - поддршка за машински превод и рачно превод.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 61
   • Мислења: 250
  2. Овој форум вклучува совети за интеграција на vBET (поддршка за машински превод и рачно превод) со другите vBulletin приклучоци.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 30
   • Мислења: 260

   Последна порака:

  3. Дали ви се допаѓа новата функционалност во vBET. Или можеби сакате да промените нешто во мрежата! (VB) претпријатија Преведувач. Тука е вистинското место на форумот да се пишува за него.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 73
   • Мислења: 398
  4. Има некои проблеми со vBET? Не може да го конфигурирате или правење работи vBulletin (vB) претпријатија Преведувач - вашата поддршка за машински превод и рачно превод. Овде ќе ги најдете помош!

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 300
   • Мислења: 2,409

   Последна порака:

   Решени Знамиња НАД сајт? Go to last post

   12-11-16, 09:07

  5. Најде некои бубачки во vBET - Вашиот поддршка за машински превод и рачно превод. Пишувам за неа тука и vBulletin (vB) претпријатија Преведувач персонал ќе се грижи за ова прашање.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 82
   • Мислења: 663

   Последна порака:

   Решени Важно бубачки во vBET! Go to last post

   со

   19-06-12, 14:49

  6. Ако сакате да напишете нешто во врска со vBET 2.3.x - бесплатна верзија на поддршка за машински превод за vBulletin 3.8.x, пишете го тука.

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 30
   • Мислења: 138
 5. Членови Површина Теми / мислења  Последна порака

  Тука е добро место за да се исполнат добри луѓе

  1. Овде можете да напишете неколку збора за себе и се поздрави со vBET форумот на заедницата. Ве молиме даде знак да vBulletin (vB) претпријатија Преведувач корисници кои што постои!

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 26
   • Мислења: 75

   Последна порака:

   Здраво на сите Go to last post

   со

   12-12-16, 12:52

  2. Ако сакате да напишете некои добри член не е потребно за vBET, тогаш тука е тоа место. Се обложувам дека имала (vB) претпријатија Преведувач корисници имаат голем интерес. Како сакаш да им покаже твое?

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 1
   • Мислења: 5
  3. Добро место за да останете во контакт со vBET Форум корисници. Што се случува? Како тоа оди? Некој сака нешто?

   Форум Опции:

   Форум статистика:

   • Теми: 17
   • Мислења: 71

Што се случува?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) - machine translation and manual translation support (Македонски) StatisticsvBulletin претпријатија Преведувач (vBET) - машински превод и рачно превод поддршка (Македонски) Статистика

Теми
1,521
Мислења
10,346
Членови
1,223,743
Активни членови
16,487

Добредојдовте на нашиот најнов член, rubenea60

Блогови
1
Записи
1
Последните 24 часа
0

Најнови блог запис, vBET преведува форуми, блогови и сист со vBET

MySQL Прашања vB Оптимизирање е зачувана овој форум
0

Icon LegendИкона Легенда

Contains unread forum posts
Содржи непрочитани форумот
Contains no unread forum posts
Не содржи непрочитани форумот
Forum is a category
Форумот е категорија
Forum is a Link
Форумот е линк

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33