PDA

View Full Version: Papildus izmaiņām, ar jauno versiju vBET?

Simon Lloyd
04-12-11, 20:00
Hi all,
Es tikai modernizētas ļoti jaunāko versiju vBET (es jau bija jaunināts uz versiju, kas bija MS api Google V2 api un vajadzēja atstāt oriģinālo tekstu vietā, ja limiti tiek izmantoti), ir tas, ko es gribētu zināt, ja man jāmaina kaut kas cits, piemēram, rediģēt failus.... utt vai ir viss man nepieciešams modernizāciju (bija veikti iepriekšējos labojumus ar vbseo... utt).?

r.dziadusz
05-12-11, 13:33
Jums nav jāveic papildu failus rediģēt. Tikai papildu solis ir izveidot Microsoft Azure acounts / Aperitum, lai iegūtu appid / atslēgas vai slepenu

Simon Lloyd
05-12-11, 23:46
Paldies, jau darījuši:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1