PDA

View Full Version: Jau ir ierosinājusi E-pasts Tulkošanas steidzami nepieciešams

StarBuG
22-10-10, 21:12
Sveicināti

Es palaist vācu forumu un izmantot tikai angļu valodu auto tulkojumu.

Tomēr katrs angļu valodas personai, kas mēģina reģistrēt, ir milzīga problēma, kad tās saņem Vācijas aktivizācijas e-pastu.

Tas ir ļoti svarīgs elements, lai vairāku valodu forums, kas ir pazudis!

Es ceru, ka jūs patiešām koncentrēties uz darba risināšanas, ka problēma

Paldies

StarBuG

vBET
22-10-10, 21:20
Hi.

Mēs esam informēti par to un paldies par saglabājot mūsu uzmanību uz to, kas ir svarīgi, lai mūsu klientiem:)

Tas jau bija ierosināts un pieņemts. Es varu apliecināt jums, ka mēs strādāsim par to. Nav termiņu to tagad. Mums ir darbā citu personu, - vBET kļūst lielāka un labāk. Tātad, pēc tam mēs apdare darbā procesā mēs koncentrēsies uz jaunas funkcijas vBET:)

dacho
05-12-10, 19:18
Jebkuru ziņu par šo? Vai ir iespējams, ka tās nosūtīs pastu, reģistrēto lietotāju valodas tulkojums?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1