Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Išversti tik naujų temų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Išversti tik naujų temų

Aš norėčiau pasiūlyti funkciją tik įtraukti vertimo saitus į temas naujesnis nei tam tikrą laiko tarpą. Jei gijos yra vyresni nei nustatytą laikotarpį, bet išverstos, tam tikra kalba, pateikti vertimas nuorodą.

Yra, "Google" ir kitų robotai aplankyti kiekvieną puslapį į svetainę, be reikalo versti viskas grįžta 10 metų (mano atveju). Tai tampa labai brangu.

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    Excelente sugestão ******
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu jūs galite padaryti kažką panašaus. Ne pagal datą bet vieta. Tai yra visas labai senas temas, šiek tiek ypatingą vietą tada galite pridėti vBET konfigūraciją galima nekreipti dėmesio – tada jis bus neverčiami.

Turėtų būti jokių problemų su pridedant amžiaus filtruoti ir neversti labai senas temas. Mes netikrins, yra tie, kurie jau išvertė ar ne - tai būtų pernelyg brangu veiklos (mes galvoti po pridėti vėliau kaip kitą variantą).

Prašymą priimti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Manau, kad yra forumai, kad aš, kuriuose yra senas Archyvas tik temas. Vienintelė problema yra tai nenoriu išjungti vertimas visiškai, jei jie jau Vertimai padaryta (tada aš tiesiog galėtų būti švaistomi pinigai). Tai nebūtų problema, jei darau naujo įdiegti vBET.

Ačiū už jūsų dėmesį.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes galvoti apie tai. Vis dėlto - Atkreipkite dėmesį, kad už jūsų vartotojai būtų geriau, jei jis bus visiškai išjungta arba išverstas visiškai, kitaip jis bus nesuprantamos - kodėl tie, ir tie ne...

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Mano atveju dauguma vartotojų yra nesiruošia pastaruosius 5 metus atgal ir skaityti temas tik paieškos varikliai

Prisiregistravo
    Aug 2009

Dar šis paieškos atneš jums naujus krovinių srautus iš realių vartotojų paieškų. Bet kokiu atveju - kaip jau rašė mes stengsimės jį

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Neversti temoje po nurodyto laiko po sukūrimo temoje arba dokumento paskutinę žinutę temoje?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Last post data bus tikriausiai dirbti geriau. Jei siunta yra vis dar aktuali ir yra atsakė į tai tikriausiai turėtų būti verčiamas.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Dėkojame už jūsų pasiūlymą. Mes dirbame dėl šios funkcijos.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •