Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: настроювані посилання сторінці шаблону

Default настроювані посилання сторінці шаблону

Привіт,

Мені довелося створити шаблон з нуля (моя плата індивідуального дизайну).

Все працює відмінно, крім випадків, коли користувач звертається по посиланню, щоб під-мови, посилання на основну мову (тобто domain.com) оновлюється, щоб бути на головній сторінці цієї мови, (тобто domain.com / ES /).

Як я можу змінити переписування конкретні посилання, щоб я міг підтримувати зв'язок з мови оригіналу (англійською), зберігаючи при цьому основні логотип сайту, використовуючи нове посилання на домашню сторінку конкретній країні?

спасибі

MOGmartin

якщо вам потрібно, наприклад,

1) перейдіть на моїй дошці @ MOGmartin в SEO форум, безкоштовно SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) клацніть на іншу мову
    3) натисніть кнопку назад на англійську (перший прапор).

Мені потрібно встановити, що посилання для переходу на тільки на головну сторінку основного сайту.

спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Я це бачу. Які зміни ви зробили в vBET шаблон для генерації прапори. Крім того - ти завів ніяких vBET зміни коду?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я це бачу. Які зміни ви зробили в vBET шаблон для генерації прапори. Крім того - ти завів ніяких vBET зміни коду?
    ніяких змін на всіх, я тільки що створили жорстко шаблон в HTML з мовами я хотів, і вказав їх в правильний каталог:

то є. іспанський прапор = посилання на / ES /
    французький прапор = посилання на / FR /

ніякої логіки використовується.

Quote Повідомлення від MOGmartin View Post
    ніяких змін на всіх, я тільки що створили жорстко шаблон в HTML з мовами я хотів, і вказав їх в правильний каталог:

що-небудь? шишка? допомогти??

і т.д.

Так ви повністю змінив прапорів покоління. Зверніть увагу, що компанія генерує URL-адресу прапори зазвичай не перекладених сторінок для перекладу використовує там префікс vbet_flag- яка видаляється при перекладі стеження (для розпізнавання вашого прапори посилання, а не додавати туди код мови). Ви змінили його, і саме тому ваш прапор додав код мови.

Тому, будь ласка, повернутися на vbet шаблон і змінити його, якщо потрібно, або в коді перевірити існує $_REQUEST['мова'] і в цьому випадку додати vbet_flag- На початку прапор URL (не зображення - посилання навколо зображення).

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Так ви повністю змінив прапорів покоління. Зверніть увагу, що компанія генерує URL-адресу прапори зазвичай не перекладених сторінок для перекладу використовує там префікс vbet_flag- яка видаляється при перекладі стеження (для розпізнавання вашого прапори посилання, а не додавати туди код мови). Ви змінили його, і саме тому ваш прапор додав код мови.

Тому, будь ласка, повернутися на vbet шаблон і змінити його, якщо потрібно, або в коді перевірити існує $_REQUEST['мова'] і в цьому випадку додати vbet_flag- На початку прапор URL (не зображення - посилання навколо зображення).
    Привіт, дякую за відповідь.

Я взяв подивитися на ваш код вчора ввечері, не міг придумати, як адаптувати його ... думаю, я буду занурюватися в неї знову.

проблема з шаблоном за замовчуванням є те, що чомусь всі висоти і ширини дорівнюють нулю, тому прапори просто з'являються у вигляді крапок.

Ви знаєте, чому це відбувається?

спасибі!

Мартін
    Востаннє редагувалось MOGmartin; 16-09-10 в 16:41.

редагував вище повідомлення включити проблема з шаблонами,

HTML-а в даний час бачимо, висота = "0" і ширина = "0" на всіх прапорів .... ?

OK - знайти проблему.

Ви використовуєте clear.gif як посилання файла, це конфлікти з clear.gif, що VB використовує також.

Я повністю налаштувати всі атрибути розміру зображення в vbseo, тому він створює цей конфлікт.

Я рекомендую вам змінити ім'я clear.gif в наступному випуску.

редагував вище повідомлення включити проблема з шаблонами,

HTML-а в даний час бачимо, висота = "0" і ширина = "0" на всіх прапорів .... ?
    Ширина і висота жорстко як номери: ширина = "16" висота = "11"
    Тому він не може бути vBET вини - може бути, деяких інших мод розборі зображень.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •