Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 17

Тема: Головна сторінка не переводячи

Default Головна сторінка не переводячи

Х "х Z ×-ש×' × Z × × ¥ ™ - ¤ × × × • • ° × × Z × × ™ - ×¢×-ר×" × œ × Z × ×-ש×' '× - × × ™ * ×, × ª × Z × × ™> × "× • × × ª ™ § × × × • * × × ™

На головній сторінці слова не переводяться правильно, схоже, тільки на мовах зліва направо. Також альтернативний текст не так.

дивно, здається, добре зараз, просто питання альтернативний текст на прапори.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як я розумію, ви використовуєте Перекласти 'Alt' атрибути варіант. Ми будемо працювати відтворити цю проблему на наших тестових серверах і вирішити виниклу проблему після цього.

Та, здається, на деяких мовах альт прапорів випадкових символів xxooo т.д.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Добрий день,

Будь ласка, спробуйте очистити кеш для гостей тільки цією мовою. Це опція в vBET інструментів у головному меню.

Якщо це питання все ще там. ласка, PM мені ваші AdminCP і FTP деталі, і я буду це виправити.

Це propably питання альт тег.

Спасибі

Він все ще там, альт теги перекладу включена, тільки символи сміття, я не даси доступ з правами адміністратора, щоб хто-небудь, вибачте.

Ти очистити кеш цієї мови засобами vBET?

Я не можу відтворити це на моєму тестовому форумі, тому я не можу це виправити. Тільки на вашому форумі.

Який кеш? бази даних або файлу?

Чи використовуєте ви від vbet 336 зараз? якщо так, в свій admincp у вас є компанія vbet інструменти&ГТ; очищувач кеш -&ГТ; набір Ідиш і чистої Гість кеш-файлів і очищення кешу бази даних, щоб так. натисніть кнопку ОК.

Im не використовує ідиш так що ніщо не існує в кеш бази даних або файл вже.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •