Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Адміністратор меню CP

Default Адміністратор меню CP

Я AME доповнення і vBET в моїй системі і помітив щось в панель адміністратора, що я думав, що ви повинні розглянути.

Тобто, додавши vBET Інструменти пунктів меню CP vBET.

Ось що я пропоную:

1) Перейменувати "vBET" меню "vBET СР".
    2) Додати "Сервіс" підменю "vBET СР" меню.
    3) Перемістіть "vBET Сервіс" елементи "vBET СР" "Сервіс" підменю.
    4) Зніміть "vBET Сервіс" меню.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Ми повинні перевірити можливість такого запиту - ми не впевнені, тепер робить VBulletin підтримує за замовчуванням (без додаткових модов) 2 рівня меню в панелі адміністратора. За замовчуванням всі VBulletin меню мають тільки один рівень, і ми ніколи не намагалися використовувати його в іншу сторону.

Будь ласка, зверніть увагу, що більшість користувачів хотіли б мати варіанти з меншою кількістю кроків можливо. Додатковий рівень меню додаткових сил натисніть, щоб туди дістатися. Також - Є спеціальні плагини VBulletin, який дозволяє реорганізувати Адміністратор меню CP - тому він може бути дуже хорошим рішенням з вас - ви можете реорганізувати не тільки vBET варіанти, але й інших.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •