Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Оновлення до PHP 5.2.14 - Деякі мови поділяються

Default Оновлення до PHP 5.2.14 - Деякі мови поділяються

Я недавно був мій сервер оновлення до PHP 5.2.14. В даний час Memcached як і раніше вниз, так що деякі функції не працює в моїй інших додатків, але, схоже, vBET є.

Однак, тільки кілька мов в даний час працюють!

Данська робіт: PentaxForums.com - Pentax Фотографії Форум
    Польському немає: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Це повідомлення відображається на всіх сторінках форуму:
    Зверніть увагу: Використання невизначеною константи DIR - передбачається, 'DIR' в у рядку 18

Якщо змінити цей код у файлі vbet functions_vbseo:
    якщо (! визначений (DIR)) {
    DEFINE ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd :'.'));
    }
    просто
    DEFINE ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd :'.'));

Попередження зникає, але моя проблема не вирішена. Будь-яка ідея, чому це було б? FYI, Є не помічає або помилки в даний час показано на vBET сторінок.

Я скопіював і досі використовую мій старий файл php.ini, так само параметри використовуються, як раніше.

Дякуємо за вашу допомогу!

Адам
    Востаннє редагувалось moman; 17-08-10 в 22:41.

Update-мови, які я думав, працював тільки як видається, працює на головній сторінці! Спробуйте відкрити потік, коли увійшли в систему як користувач (ім'я користувача TestUser, пароль тест); воно буде відображатися порожня біла сторінка.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Може бути проблема з завиток або Iconv? Вони знаходяться на в PHP, але, можливо, не працює належним чином, в результаті оновлення. Чи є спосіб перевірити це?
    Востаннє редагувалось moman; 17-08-10 в 20:11.

У мене є кілька подальше розуміння з цього питання,

Тільки сторінки, які можуть бути повністю витягуються з кешу показуються. Я намагався відключити кеш для данської, і тоді ніякі сторінки були з'являтися.

Ще одне спостереження:

Цей код з моєї домашньої сторінки раніше успішно включений файл (який до цих пір працює, якщо ви відкриваєте URL direcly), а після поновлення він нічого не робив:

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Мені довелося додати allow_url_include = On у php.ini, а потім він працював. Можливо, деякі інші обов'язковий параметр для vbet відсутній файл конфігурації?
    Востаннє редагувалось moman; 17-08-10 в 22:37.

І останнє оновлення, перш ніж відправитися в ліжко на ніч:

Я переключився настройки в панелі управління Plesk, так що PHP в даний час працює як CGI додаток. Це зробило переклади знову працювати, але, коли я перемкнутися назад на її запуску у вигляді модуля Apache, evertything перерв знову, і переведених сторінок дають 500 помилок. Будь-які ідеї?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Як Ви писали: тепер переклад знову працює? vBET працює?
    Ви включаєте свій CURL?
    500 помилка - це помилка між Apache і сервер - може бути неправильно Apache і сервера конфігурації? Ви можете вставляти тут свої. Htaccess?

Це працює, але тільки тоді, коли PHP працює як CGI скрипт, а не як модуль Apache.

Ось мій Htaccess.:
    # Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
    # Вимкнути mod_rewrite функцій.
    # Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
    # Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
    RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
    # Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
    # Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
    # В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Ім'я_домену \\. COM
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / [L, QSA]

************---

Навіть коли я побіг PHP як модуль Apache, окремі переклади були робітник, так що якщо я зробив повідомлення langtitle використанням тегів, було б отримати переказ. Тим не менш, неперекладених сторінок, тобто MySite / PL / thread.html, що не може бути знайдений в кеш-пам'яті просто створити порожній білої сторінки.

Було б непогано, якби ми могли відстежити причини цього, а в мене таке відчуття, що щось більш серйозним є причиною цього з самого початку.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Це ваше все. Htaccess правила? або тільки частина цього файлу? Ви використовуєте vBSEO?

Я була на вашому сайті, як TestUser, після тестове повідомлення, переклад на польську, Японії і т.д., і це працює.

Як я писав в попередньому пості - це питання між PHP і Apache. Ця проблема викликана неправильної конфігурації сервера. Ви можете написати на ваш хост провайдером і попросити про гарну конфігурації. Він повинен її перевірити.

Так, от саме для. Htaccess в форумах.

Я зв'язався з моїм господарем і вони наполягають, що сервер правильно налаштований, але я також читав, що CentOS тільки спочатку підтримує PHP 5.1.6. Я припускаю, що я обливали, поки я не найняти компанію сервера управління і перейти на нову ОС.

Дякуємо за вашу допомогу.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •