Привіт
Маючи в Мін інтересах наших клієнтів я хотів би офіційно заявити, що команда vBET Suport буде відсутній в 8-11 липня. Це 2-х робочих днів + 2 дні вихідних. Будь ласка, не планує будь-яких оновлень в цей час - ми будемо не в змозі допомогти вам у разі будь-яких питань.
Я хотів би вибачте за таку ситуацію, яка відбувається вперше в vbet історії. Я знаю, що цього не повинно статися, але Каміль вже планували і оплачувану відпустку, перш ніж він приєднається до нас і я планував свою відпустку, маючи на увазі, що мене буде замінити. В коротких словах: я scrued і я дуже про це шкодую. Як вибачень ми дамо ще на 1 місяць безкоштовного оновлення для всіх наших клієнтів.
Сьогодні я буду близько, як багато питань, як я буду в змозі, перш ніж піти. Останнє буде обробляти Каміль - він буде на форумі з понеділка. Я буду на морі, так у мене не буде можливості взагалі, щоб впоратися з будь-яке питання - будь ласка, не PM мені. Напишіть на форумі, так що Каміль зможуть вам допомогти.
Для всіх наших клієнтів: Ще раз дуже шкода, і сподіваємося, що 1 місяця бонусу безкоштовні оновлення дозволить Вам відчути, що ми дбаємо про вас.
Для всіх моїх друзів: Побажайте мені прекрасний час!
Ура
Міхал
PS.
Я дам additinal 1 місяць оновлень після повернення. Я повернувся з моря 19 липня. Не соромтеся нагадати мені, якщо ви не будете бачити додатковий місяць після 20-го.

Відповісти з цитуванням