Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Файл резервної копії занадто великий!

Exclamation Файл резервної копії занадто великий!

Я резервного копіювання мій форум колись слабкі через SSH, моя резервна копія була не більше 350 Мб, то і тепер він вдарив 1.2GB, я думаю, це може бути проблемою сенсу у мене немає проблеми резервного копіювання даних, але якщо я коли-небудь доведеться зробити відновлення виграв 'т тайм-ауту сервера з такими великими резервного копіювання?

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Я резервного копіювання мій форум колись слабкі через SSH, моя резервна копія була не більше 350 Мб, то і тепер він вдарив 1.2GB, я думаю, це може бути проблемою сенсу у мене немає проблеми резервного копіювання даних, але якщо я коли-небудь доведеться зробити відновлення виграв 'т тайм-ауту сервера з такими великими резервного копіювання?
    Я пропоную вам перевірити ці хлопці Тимчасова Резервне копіювання за допомогою Rsync або FTP Ми використовували їх протягом декількох років і в даний час резервного копіювання близько 1 Тб щодня, вона дуже проста в налаштуванні. Ви, очевидно, пройти через деякі пропускну здатність, але які можуть або не можуть бути проблеми в залежності від вашого сервера плану.

Я не експерт, хтось тут, безсумнівно, має кращий рада. Його важливо не Rsync жити баз даних, а не Rsync hotcopied резервних копій (Google його) або дамп SQL або резервних копій на панелі управління.

Відновлення так само просто, як використання Rsync або SCP для переміщення резервного копіювання на ваш сервер (bqbackup дасть вам доступ до оболонки) і відновлення бази даних відповідним чином для резервного способу. 1.2GB повинні бути відновлені протягом декількох хвилин.

Тим не менш, гідний господар повинен дати вам всі необхідні інструменти для управління кожного завдання резервного копіювання.

Спасибі за відповідь, але як я бачу, у вас велика спорядження так що ви можете звертатися за допомогою серверів + додаткові, з іншого боку у мене є близько 140k 400k членів повідомлення і т.д., тому я вважаю, що це буде малий / середній форумі.

Я дуже зручна в SSHing так що проблема не існує, ні з моїм сервером (специфікації товару), тим не менше я бачу, "потенціал" Проблема у відновленні його через його Humongous розміру (і зростаючий) з сервера тайм-аути і т.д. далі.

Я думаю, що певний тип стиснення метод повинен бути реалізований і / або таблиць в MyAdmin зменшені в розмірах (число мудрих), навіть оптимізувати свою базу даних стало ненависним, що потрібно зробити, оскільки він увесь час приймає і є дуже мало.

З найкращими побажаннями

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На нашому сервері ми використовуємо автоматичну повного резервного копіювання сервера (VPS функціональності). Без будь-яких питань.

Будь ласка, зверніть увагу не включають vBET таблиці кешу резервного копіювання. Ви можете легко визначити, які таблиці ви хочете кеш MyAdmin тому я думаю, що це також можна зробити з командного рядка (по SSH). Звичайно, така команда буде дуже довго, на основі числа VBulletin таблиці, але якщо ви збережете його в який-небудь файл він повинен бути дуже зручний спосіб робити резервні копії.

Ви можете уникнути цього, відключіть кеш, але ми настійно не рекомендуємо це робити. Для великих форумах просять щоразу Google для перекладу вб'є продуктивність вашого сервера або навіть закінчити з обмеженнями Google.

Коли я купив мій виділений сервер (разом час назад) не було такого поняття, як VPS

Я знаю, як використовувати SSH дуже добре, і це недалеко / якщо не неможливо, щоб виключити vBET від резервному сховище, єдине, що можна зробити, це esclude це при оптимізації або ремонту.

Але необхідно враховувати, що хороший 50% веб-майстрів (не в образу увазі) є на загальних або віртуальний виділений сервер і близько 70% не знають, що SSH, таким чином, спираючись на mySQLdumper, побудований в VBulletin резервного копіювання та / або подібних.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ті, хто користується хостингом не питання дотепність великих баз даних. Я не бачу можливості, щоб запустити величезний форум Форум - навіть без будь-яких плагінів - на віртуальний хостинг. Ресурси просто занадто низьким.

Крім того, як я написав ті, хто не використовує SSH може просто резервного копіювання своїх баз даних тобто на PhpMyAdmin, де вони можуть точно визначити, які таблиці повинні бути підкріплені. Також ви можете спробувати. У вашому випадку по-справжньому я очікую, деякі проблеми через великих файлів для завантаження таких PHPMyAdmin, але, можливо, є певний параметр, щоб зберегти його на сервер не завантажувати. Будь ласка, перевірте його. Крім того - я вважаю, в резервну копію досвід, до цих пір, якщо деякі графічні інструменти дозволяють визначити, які таблиці точно повинні бути підкріплені, я очікую, що це має бути також дозволено командного рядка. Я не знаю, що - як я писав у нас немає ніяких проблем на всіх резервного копіювання цілого сервера, - але, думаю, будуть, тому що більшість GUI інструменти, такі як, які тільки фасадів і на дні використовуються тільки команди з командного рядка. Тому, можливо, це просто варто перевірити - може бути, він був доданий в деяких версій MySQL. Я знаю, що PhpMyAdmin підтримує його.

як ми можемо мати vbet столи за різними БД тільки для vbet

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

будь ласка, запитайте про це з новою темою

tsak76. Я секунду, що ******

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •