Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: косу риску на форумі логотип.

Default косу риску на форумі логотип.

Як тільки я беру на іноземній мові, посилання форум Іконка, повернемося до головної сторінки втрачає цю косу риску.

Так що, якщо я натискаю Icon, (у верхньому лівому куті кожної сторінки логотип VBulletin за умовчанням), linki є "HTTP: / / forumname.com / ель", а потім "HTTP: / / forumname.com / ел /" (з використанням грецький як приклад), який перенаправляє на сторінку англійською. При використанні англійської, коса риса, де вона належить.

Я сподіваюся, що мені було ясно з цим.

Примітка: я повинен був додати простору в кінці "HTTP", щоб бути в змозі відправити приклад.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я розумію, всі описи, але я не можу відтворити його на цьому форумі. Чи має це відбувається тут?

Якщо так, будь ласка, опишіть мені, як (я був натиснувши на логотип VBulletin, але він повернувся належним чином). Якщо ні, PM мені адресу вашого форуму, тому я буду точно знати, що відбувається

ОК, тепер бачу - я отримую аналогічне повідомлення на іншому форумі. Буде виправлено в наступному релізі.

Я не можу відтворити це на 4 форумах ні в безкоштовній версії, жоден комерційний. Будь ласка, PM мені адресу вашого форуму і вкажіть свій. Htaccess вмісту файлу.
    Востаннє редагувалось vBET; 07-11-09 в 00:34.

Тільки логотип, який я знайшов. Повідомте мені, якщо я можу допомогти.

Так - я не можу відтворити це на 4 форумах. Чи можете ви мені PM деталі доступу до FTP (я не буду мати потребу панель адміністратора для цього).

Дякуємо за доступ Виправлено. Ви це вже Будуть включені в наступний випуск.

Default Im нове!

Гей, все просто intorduceing себе! Надія, щоб стати хорошим членом суспільства досить скоро!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •