Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Деякі питання для Вас

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Деякі питання для Вас

Привіт там,

1. Скільки таке брендинг вільний збір за платну версію. (Ціна в австралійських доларах)

3. Ви можете дати мені деяке уявлення про те, скільки часу буде потрібно, щоб отримати цей скрипт встановлений і працює належним чином

LOL.
    de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # з = USD; к = AUD; AMT = 1
    Тут ви йдете

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт,

Будь ласка, зверніть увагу, що наші ціни вказані в доларах США і скільки це буде в австралійських доларах залежить від фактичного курсу - який може бути змінений кожен раз. Тому ви повинні перевірити, що реальний хід в Paypal.

1. Брендинг вільних коштує $ 135 (у доларах США)
    2. vBET ліцензія коштує $ 90 (у доларах США)

3. Установка дуже проста і швидка. Завантажувати файли, файл імпорту продукції і налаштувати, як описано в readme.html Якщо налаштувати його відповідним чином, ви можете закінчити процедуру установки протягом декількох хвилин.
    Якщо налаштувати його так, є деякі конфлікти з іншими плагінами або інтегрувати vBET з іншими плагінами не буде належним чином, то це займе, поки ви будете встановлювати все відповідним чином. Будь ласка, зверніть увагу, що в разі проблем, які ви нашу безкоштовну онлайн-підтримки і якщо ви відчуваєте, що краще для нас, щоб зробити всю установку, то ви можете просто купити установки пакета ($ 30).

Default Виникли проблеми з Купити посилання

Добрий день,

Виникли проблеми з подачі замовлення.
    Ваша форма не працює.

Неможливо вставити інформацію.

Гоан

Ой, вибачте,

Я не згоден тик кнопку. Він Він
    Не знав, що я повинен був кліщ угоду кнопку перш, ніж я заповніть форму.
    Востаннє редагувалось Goanna; 21-06-10 в 15:51.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Отже, як я розумію, все працює нормально

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •