Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Зміна Copyright тексту?!?

Default Зміна Copyright тексту?!?

Чи можете ви змінити текст Авторське право на щось більш професійно, тому що я не дивлюся цей судячи з усього, авторське право vBSEO виглядає добре.

Інтеграція з Google переклади Перекладач В. Б. підприємства 3.3.4

Як ви можете бачити тут тільки слова vBSEO пов'язана, а не весь рядок надавши йому більше професійний вигляд:

SEO по vBSEO 3.5.0

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як я розумію, ви вважаєте, коротше, як більш професійно. Це може бути правда, якщо виділяти текст короткого б цілі. Зверніть увагу, що найкоротший текст не є нашою метою в разі кредитних зв'язок, і вона є професіоналом у цілі, які вона досягає

У всякому випадку ми розглянемо вашу пропозицію і перевірте, як ми можемо зробити її коротше, не втрачаючи свого професіоналізму.

Це загальна довжина не турбують мене, але щось на зразок цього виглядає більш професійно oherwise здається, що це безкоштовне програмне забезпечення, завантажене з рекламних посиланнях.

Автоматична Google переклади vBET 3.3.4
    Тільки vBET посилання на сайт виглядає красиво, ні?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •