Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 32

Тема: Додатковий випуск розбору langtitle

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від moman View Post
    Nevermind, знайшов ще один: переклад назви PM не аналізуються в заголовках сторінок на private.php

Виправлена шляхом додавання плагінів на private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Я дійсно не можу відтворити цю проблему на нашому сервері. Я підозрюю, що Ви не встановили належним чином від vbet 3.3.3 - ласка, перевірте його. Ми були багато разів питання, що наші клієнти тільки що Завантажив нові файли і забув імпортувати новий продукт-файл або навпаки. Ти не перевірено Виконання функцій vbet_global_complete існують в описаних місце? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Також ми проводимо наш форум тепер vBET 3.3.4 бета-версія, тому він може бути те, що помилка існує в 3.3.3 і ми вже встановив її (не пам'ятаю що). Тим не менш, будь ласка, переконайтеся, що ваш фактичної установки в порядку - найкраще зробити оновлення 3.3.3 знову.
    Востаннє редагувалось vBET; 15-06-10 в 00:00.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •