Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 32

Тема: Додатковий випуск розбору langtitle

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від moman View Post
    Nevermind, знайшов ще один: переклад назви PM не аналізуються в заголовках сторінок на private.php

Виправлена шляхом додавання плагінів на private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Я дійсно не можу відтворити цю проблему на нашому сервері. Я підозрюю, що Ви не встановили належним чином від vbet 3.3.3 - ласка, перевірте його. Ми були багато разів питання, що наші клієнти тільки що Завантажив нові файли і забув імпортувати новий продукт-файл або навпаки. Ти не перевірено Виконання функцій vbet_global_complete існують в описаних місце? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Також ми проводимо наш форум тепер vBET 3.3.4 бета-версія, тому він може бути те, що помилка існує в 3.3.3 і ми вже встановив її (не пам'ятаю що). Тим не менш, будь ласка, переконайтеся, що ваш фактичної установки в порядку - найкраще зробити оновлення 3.3.3 знову.
    Востаннє редагувалось vBET; 15-06-10 в 00:00.

Quote Повідомлення від moman View Post
    І ще:

Я не міг знайти спосіб виправити це за допомогою плагінів. Замість цього, я додав цей код в usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Безпосередньо під
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Якщо ця сторінка використовує global_complete гак тоді вона повинна бути оброблена в vbet 3.3.3 - див. попередню відповідь про це. Якщо global_complete не використовується - то така зміна файлу буде необхідно або ви можете додати його в деяких гак, якщо існують якісь на цій сторінці.

Моє досьє на продукцію, і все PHP файли відображаються як v3.3.3, тому що вони повинні бути. Тим не менш, я змінив багато файлів і є досить багато плагінів встановлена на моєму форумі, так що це досить імовірно, що можуть бути конфлікти.

Я помітив, що час виконання на global_complete гачок 1000. Не повинні це бути вище, щоб уникнути конфліктів з іншими плагінами?

Я підтвердив наявність глобальної функції синтаксичного аналізу. Я дуже ретельно оновлений до 3.3.3, так що я сумніваюся, що вміст файлу може бути проблема. Тим не менше, я не бачу ніяких подальших помилок, так що я думаю, що я хороший для тимчасового буття.

Я також щасливий сказати, що продуктивність vBET хіта на моєму сервері можна знехтувати, так що я, можливо, не пройшов модернізацію 3.3.3 у зв'язку з великою кількістю налаштувань, / робочих фіксує Я здійснюватися на мою власну. З 800 онлайн, у мене був сервер завантажує нижче 1,00, а з 1200 в Інтернеті, вони складали близько 3,00. Непогано для подвійний шістнадцятковій-ядерний сервер Xeon, я думаю!

Я думаю, теж!

Я виявив, що ми дійсно була помилка там. Глобальний аналіз langtitle був усередині непотрібних умовою, щоб вона не завжди була оцінена. Це вже виправлені і будуть включені в наступний випуск.

Не могли б ви після швидкого рішення для цього? Я не можу оновлення до 3.3.4 прямо зараз

Я припускаю, що непотрібні умова нижче:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Що тримати вас з оновленням?

Я буду шукати в наших SVN, щоб перевірити, які зміни були зроблені, щоб вирішити це питання, але все ж - Вам потрібно буде останній реліз першого, щоб мати можливість зроблено швидко виправити, якщо ми її опублікувати.

Я зробив кілька змін в код з плином часу, і я забув, де і чому. Я не хочу, щоб ламати речі, які вже працюють!

Будь ласка, зверніть увагу, що ми не несемо відповідальності за зміни вихідних кодів наших клієнтів - ми просто не в змозі зробити це. Якщо ваші зміни були за нашими швидких рішень, то ви можете бути спокійні - ті будуть включені в наступний реліз так що все буде добре. Якщо ви зробили деякі інші зміни коду, то ми радимо, щоб написати який-небудь документ, який проведе вас про вашу особисту додаткові кроки при оновленні - в іншому випадку ви будете залишатися зі старою версією vBET, тому що ви не знали про те, що і те, що для вас змінилося.

Будь ласка, зверніть увагу, що я знайшов те, що зміни необхідні, щоб вирішити цю проблему, але я не можу опублікувати QUIK виправити на форумі (бо вона включає в себе зламаною BBCode всередині). Так pelase запитати про це електронною поштою (contact@vbenterprisetranslator.com), і я пошлю його до вас туди.

Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •