Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 16

Тема: дивний характер в адресах

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default дивний характер в адресах

[Мова = VI] привіт,

* Ron97 مباراة .. أي مكان آخر يمكن الربح? - العاب الجوال منتدى تحميل Mp3 موسيقى فيلم فيديو خلفية المشروع شركة إدارة الأعمال الكبار فوتوشوب يؤ

Робот Google виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті: Будь ласка, виберіть Мови Бел 19 травня 2010
    Робот Google зіткнувся з проблемами при скануванні вашого сайту ласка, виберіть Мови Бел.
    Googlebot зустрічається вкрай велика кількість посилань на ваш сайт. Це може вказувати на проблеми з URL структури вашого сайту. Googlebot може бути надто скануванні великого числа різних URL-адрес, які вказують на ідентичних або схожих за змістом, або повзе частини вашого сайту, які не призначені для сканування на Google. В результаті робот Google може споживати набагато більше ресурсів, ніж необхідно, або може бути не в змозі повністю індексувати весь вміст вашого сайту.
    Більш детальну інформацію про цю проблему
    Ось список типових URL-адрес з потенційними проблемами. Однак цей перелік не може включати в себе всі проблемні адреси на вашому сайті.

* Ron95 Ron97
    * À ¤ ¤ à ¥ à ¤ ¯ A ¤ ¾ A ¤ ° А ¤ · A ¥ <а ¤ · A ¥ € PS3 250GB - à ¤ «à ¥ <а ¤ ° А ¤ ® А ¤ ® А ¥ <а ¤ ¬ à ¤ ¾ A ¤ ‡ à ¤ ² à ¤-à ¥ ‡ à ¤ ® А ¥ à ¤ · A ¤ à ¤ ® А ¤ ª à ¥ € 3 à ¤ мкА ¥ € А ¤ ¡à ¤ ¿à ¤ ¯ A ¥ < à ¤ · A ¤, à ¤-à ¥ € А ¤ ¤ à ¤ ® А ¥, à ¤ мкА ¥ € А ¤ мкА ¥ ‰ A ¤ ² à ¤ ª à ¥ ‡ à ¤ ª à ¤ ° А ¤ ª à ¤ ° А ¤ ¿à ¤ ¯ A ¥ <а ¤ ОЕА ¤ · A ¤ ¾ A ¤ ª à ¥ à ¤ ° А ¤ ¬ à ¤, à ¤ § а ¤ · A ¤ мкА ¥ à ¤ ¯ A ¤ ¾ A ¤ ª à ¤ ¾ A ¤ ° à ¤ • ¤ à, à
    * U Ø § U † оо USO ± Ø ³ нас USO º USO оо ® U ... Ø ³ Ø © Ø £ Ø'Ù ‡ Ø ± - U ... U † Ø ª Ø ¯ U ‰ Ø § U "Ø ¹ Ø § про ° Ø § U" Ø ¬ UO § U "Ø ª Ø * U ... УрГУ" U ... Ø ¬ Ø § U † нам mp3 Ø § U "Ù USO ¯ УрГУ U ... UO ³ УрГУ, і ‰ Ø § U" Ù УрГУ "U ... Ø ® U" U USO © Ø § U "U ... О'О ± UO ¹ О'О ± ÙƒØ © Ø Ø ¥ оо § ± Ø Ø Ø © § U" £ Ø Ø ¹ U ... Ø § U "Ù UO ª ÙØ'ÙØ U, ØμØμ Ø § У "Ø * Ø оо § U" Ø ª нас

RewriteEngine On

RewriteBase / форум /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Nusantaraku \\. Орг
    RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Що таке перше повідомлення про?

Ваша. Htaccess виглядає нормально і, як я бачу, що це працює. Чи є у вас проблеми з правилами?

Про відзначити Google - наприклад проблемних URL не URL взагалі. Чи є щось не працює на посаді, чи це як Google надіслати вам?

Крім того - я бачив, як ви вже писали в потоці, в якому це питання було описано. Будь ласка, парою натяки описані там. Невеликий:
    1. Блок не має значення зміст файлу robots.txt
    2. Перевірте робить веб-майстрів показує помилки в деяких петельні URL (петельні означає, що деякі частини повторюються знову і знову)

1. зробив
    2. Google не показує помилки петлі URL

Коментар з цих областей -
    Code:
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    і повторіть спробу. Вам не потрібно його двічі. І вам не потрібна ця лінія або -

Code:
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    (Вже закоментовані вище)

^ ^ Після цього рядка там, зламав мій форум. Її не потрібно.

Якщо це не працює ... спробувати прокоментувати цю частину з -

Code:
    #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.nusantaraku\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/$1 [L,R=301]
    Деякі сервери dont вимагають. Мені довелося закоментувати, а .. в іншому випадку форум був розорений.
    Востаннє редагувалось VGF; 23-05-10 в 15:55.

Мій vBet установки повнофункціональної всього наступне Htaccess. -

RewriteEngine On
    Options + FollowSymLinks

# VbSEO Карта сайту
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]
    # END

# VBET
    # Правила для SEO переклад зв'язків з vBSEO (повинні бути включені, перш ніж всі правила vbseo.php)

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    # VBET End

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від badawidollah View Post
    1. зробив
    2. Google не показує помилки петлі URL
    1. Коли - до чи після пошту Google?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    1. Коли - до чи після пошту Google?
    до Google, напишіть мені.
    мій індекс не зростає, як зазвичай.
    виглядати зупинити з індексу Google моєму веб-

Quote Повідомлення від badawidollah View Post
    до Google, напишіть мені.
    мій індекс не зростає, як зазвичай.
    виглядати зупинити з індексу Google моєму веб-
    Це забирає час, братан. Я хотів дати йому 2 до 3 місяців мінімум.

Я був аналіз пошукової системи для SEO, як 10 років. І немає сумніву, це вимагає часу для Google, щоб визначити "остаточним" розміщення ваших сторінках. Це буде коливатися у вищі і нижчі чини на кілька тижнів.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •