Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Чи можу я залишив оригінальна назва для всіх мов?

Default Чи можу я залишив оригінальна назва для всіх мов?

У мене є проблема, коли я пишу пісні і чим перекладач перекласти назву пісні на всіх мовах ... Це виглядає дуже нерозумно, бо всі люди шукають оригінальна назва пісні
    Отже, чи є будь-якої можливості для лівого оригінальна назва для всіх мов (вміст може бути перекладено)? Чи можу я написати будь-який символ, на початок і кінець назву, яка буде "сказати НІ" для перекладу назви?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На даний момент це не підтримується. Ви можете використовувати notranslate BBCode але тільки в повідомленні.

Я рухаюся в цьому потоці, щоб функція запиту. Ми будемо думати про цю проблему. Загалом глагов архітектури не підготовлений для bbcodes в назвах. Нам довелося докласти чимало зусиль для підтримки langtitle BBCode в назвах і у нас було багато проблем з цим. Ми будемо думати про підтримку notranslate в заголовках або деякі інші рішення для цього.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Можливо, ми зможемо зробити це, використовуючи вже існуючі langtitle BBCode - просто з деяким спеціальним кодом мови - як НІ, Або щось ... Ми будемо думати. таке рішення має бути легко надати, тому що у нас вже є функціональність для розбору langtitle BBCode - це вимагало б додати тільки одне, якщо заяву, до функцій яких оцінює цей BBCode і повертає результат у opaqued не переведена області. Ми перевіримо це - все ще можуть бути деякі інші питання, як деякі місця, де знаки <> замінені на HTML безпеки; якісь відносини між мовою назва і повідомлення мовою (можливо в автоматичному непрозорим, і в перекладі RSS).

Ми повинні перевірити його, але остаточно це добре напрямку. Статус змінився з прийнятими

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Default title without translation

Добрий день,

Як лівий оригінальна назва нитки для всіх мов?
    Ви можете використовувати 'п' код (не перекладається) в [langtitle] тег.
    Цей тег буде розбиратися.

Приклад:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    і в моєму повідомленні титул.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 15-12-10 в 10:30.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •