Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: vbSEO 3,5 Золото і vBET

Default vbSEO 3,5 Золото і vBET

Міхал,

Будь-яка ідея, якщо є які-небудь істотні зміни з vbSEO 3,5 Золото проти RC3 і сумісність з vbSEO я в цьому сумніваюся, але необхідно переконатися, що ми не зіткнулися з проблемами при оновленні.

Я бачу, ви все ще працюють 3.3.2 vbSEO, чи будете ви його оновлення?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня. Так, ми все ще працюють vBSEO 3.3.2 бути впевненим у форумі стабільності. Ми протестуємо нову версію vBSEO найближчим часом. Я просто тримати це як завдання (і деяких інших) для нашого нового співробітника, щоб переконатися, що він зможе дати нашим клієнтам підтримку на найвищому рівні.
    Ми все ще під час процесу найму на роботу, тому запасіться терпінням.

Може бути, деякі з наших користувачів вже перевірити його на реальне, або тест форум і хочу поділитися з результатами?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Доброго дня. Так, ми все ще працюють vBSEO 3.3.2 бути впевненим у форумі стабільності. Ми протестуємо нову версію vBSEO найближчим часом. Я просто тримати це як завдання (і деяких інших) для нашого нового співробітника, щоб переконатися, що він зможе дати нашим клієнтам підтримку на найвищому рівні.
    Ми все ще під час процесу найму на роботу, тому запасіться терпінням.

Може бути, деякі з наших користувачів вже перевірити його на реальне, або тест форум і хочу поділитися з результатами?
    Я використовую 3,5 RC3 і це працює прекрасно. Я буду кидати на золото версії цього тижня, і дам вам знати.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •