Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Прапор зображення альтернативних варіантів

Default Прапор зображення альтернативних варіантів

Привіт там,

Так як Google стає так спекотно, на веб-сторінку швидкості я був ходових випробуваннях на моєму сайті.

40% час завантаження до завантаження близько 30 зображень перекладач прапор.

Це не помилка або несправність тільки пошуки, щоб мати швидкий сайт.

Які альтернативи існують, щоб боротися з цим?

Я намагався випадаючого меню, але не вірю, Google може сканувати посилання.

Чи можемо ми / ви конвертувати поточні прапори для CSS Sprites тому вони завантажуються як одне зображення, а не 30 окремих зображень?

Будь-які інші варіанти вітаються будь ласка.

Дякуємо.
    Востаннє редагувалось Snake; 29-04-10 в 21:21.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, зверніть увагу, що ваші результати не є репрезентативними. Будь браузер після першого візиту на ваш форум кешовані малюнки і не приймають тих, знову (тільки якщо його зовнішній кеш закінчується, або ви змусите його, як Shift + F5 в IE). Так що ви вимірюється час першого візиту. Маючи зображення не впливають на час відгуку наступний запити.

Так прапори займає 0% завантаження сторінок, час для більшості з запиту, який приходить на ваш форум.

Google може сканувати посилання в звисати вниз меню, тому що ті просто включається в HTML виводу (ви можете перевірити це) - так що Google побачити його і обходить її, як і будь-який інший з посилань.

Ми вже отримали запит на виділення для підтримки CSS Sprites - будь ласка, дивіться тут дискусія на цю тему: http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Для інших варіантів - можна просто ліквідувати всі прапори зображення і показати тест посилання. Для цього достатньо відредагувати шаблон для прапорів. Зверніть увагу, що спад меню не використовувати шаблон і в цей момент вимагає модифікації коду. Ми можемо дати вам інформацію, якщо ви зацікавлені

PS.
    Ви впевнені, що Google роботи завантаження зображень, а не просто перевірити перегляду тексту сторінки?

Ive отримав випадає показувати в підвал шаблону.

Це те, що код показує в джерелі.

Може Googlebot відкриті JavaScript себе? Ні, це не може.

Це велика проблема, ці прапори додати 50% і час завантаження сторінки в реальному слово, через розміру зображення, 50 непарні зв'язків, пошуку і т.д.

Web Page Analyzer - безкоштовний сайт інструмент оптимізації сайту тест швидкості перевірити сайт звіт про виконання бюджету з веб-оптимізації сайту

Це веб-сайт тестів виведення в форматі HTML тільки, і т.д. швидкість сервера не включається.

Я отримую 7s без прапорів включений, 14s, якщо я в них включена.

Це величезний, що вони погані, а що вам дійсно потрібно краще рішення.

<td class="vbmenu_control"> <a id="vbettranslations" href="http://www.computer-juice.com/forums/$show[nojs_link]#vbettranslations" accesskey="5"> Переклад </ > <script type="text/javascript"> vbmenu_register ("vbettranslations"); </ SCRIPT> </ TD>
    Востаннє редагувалось Snake; 30-04-10 в 00:25.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми вже дав вам посилання на сторінку про цю проблему та інформації, які ми знаємо про іншу можливості прапори рішення і розглянути його вже. Спасибі, що ви хочете, щоб показати нам, наскільки важливі ви думаєте, це

Також зверніть увагу, що Google не повинен відкривати будь-які JavaScript і побачити всі прапори, які знаходяться в спадному меню. Код, який ви дали для браузерів і вона змінюється меню, що випадає, щоб зробити його видимим для користувачів. Всі ботів бачити це негайно, тому що випадає меню включений в HTML вихід (не був отриманий на Ajax) - тільки, будь ласка, знайти у вашому HTML висновок буде таким:
    Code:
    <div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
    І ви побачите, що випадає включений в HTML-виводу та роботи побачити всі прапори, тільки браузери не показують його у жебрацтво через стилю дисплей: немає і скрипт, який ви вказали тільки для браузерів, щоб зробити його видимим.

Я перевірив вашу сторінку в веб-аналізатор, який ви дали і результати разюче відрізняється те, що ви дали тут.
    HTML навантаження: 0,46 другу
    Загальне навантаження зображень: 3,51 другу (Включаючи всі зображення не лише прапори).

І, будь ласка, ще раз відзначити, що ви інтерпретації результатів в ту сторону, тому що ви не пропустите концепція кеша веб-браузерів. Веб-браузери кешування зображень і не питайте для тих, хто в наступному запитів. Так що час завантаження додані прапори мінімальна для користувачів, які дивляться сотні сторінок і взяв прапор на самому початку. Я вже вашу увагу на це, і ви можете перевірити це самостійно просто буде свій власний форум і побачив, що ви не чекаємо секунд для будь-якого зображення, але це негайно.

Тим не менше ми віддаємо собі звіт, що наші користувачі хотіли б мати й інші опції для прапорів і ми будемо тестувати рішення, запропоноване в потік, який я вказав вам раніше.

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Привіт там,

Так як Google стає так спекотно, на веб-сторінку швидкості я був ходових випробуваннях на моєму сайті.

40% час завантаження до завантаження близько 30 зображень перекладач прапор.

Це не помилка або несправність тільки пошуки, щоб мати швидкий сайт.

Які альтернативи існують, щоб боротися з цим?

Я намагався випадаючого меню, але не вірю, Google може сканувати посилання.

Чи можемо ми / ви конвертувати поточні прапори для CSS Sprites тому вони завантажуються як одне зображення, а не 30 окремих зображень?

Будь-які інші варіанти вітаються будь ласка.

Дякуємо.
    Я міг би зменшити прапори із загальної 18kb розмір 6kb, просто збережіть зображення з більш високими параметрами стиснення.

Quote Повідомлення від Ramses View Post
    Я міг би зменшити прапори із загальної 18kb розмір 6kb, просто збережіть зображення з більш високими параметрами стиснення.
    Чим ви пропонуєте?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Чим ви пропонуєте?
    Я використовував Photoshop.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •