Будь ласка, зверніть увагу, що ми вже дав вам посилання на сторінку про цю проблему та інформації, які ми знаємо про іншу можливості прапори рішення і розглянути його вже. Спасибі, що ви хочете, щоб показати нам, наскільки важливі ви думаєте, це 
Також зверніть увагу, що Google не повинен відкривати будь-які JavaScript і побачити всі прапори, які знаходяться в спадному меню. Код, який ви дали для браузерів і вона змінюється меню, що випадає, щоб зробити його видимим для користувачів. Всі ботів бачити це негайно, тому що випадає меню включений в HTML вихід (не був отриманий на Ajax) - тільки, будь ласка, знайти у вашому HTML висновок буде таким:
Code:
<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
І ви побачите, що випадає включений в HTML-виводу та роботи побачити всі прапори, тільки браузери не показують його у жебрацтво через стилю дисплей: немає і скрипт, який ви вказали тільки для браузерів, щоб зробити його видимим.
Я перевірив вашу сторінку в веб-аналізатор, який ви дали і результати разюче відрізняється те, що ви дали тут.
HTML навантаження: 0,46 другу
Загальне навантаження зображень: 3,51 другу (Включаючи всі зображення не лише прапори).
І, будь ласка, ще раз відзначити, що ви інтерпретації результатів в ту сторону, тому що ви не пропустите концепція кеша веб-браузерів. Веб-браузери кешування зображень і не питайте для тих, хто в наступному запитів. Так що час завантаження додані прапори мінімальна для користувачів, які дивляться сотні сторінок і взяв прапор на самому початку. Я вже вашу увагу на це, і ви можете перевірити це самостійно просто буде свій власний форум і побачив, що ви не чекаємо секунд для будь-якого зображення, але це негайно.
Тим не менше ми віддаємо собі звіт, що наші користувачі хотіли б мати й інші опції для прапорів і ми будемо тестувати рішення, запропоноване в потік, який я вказав вам раніше.