Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Google пошту мені

Exclamation Google пошту мені

Робот Google зіткнувся з проблемами при скануванні вашого сайту Pdaapps.

Googlebot зустрічається вкрай велика кількість посилань на ваш сайт. Це може вказувати на проблеми з URL структури вашого сайту. Googlebot може бути надто скануванні великого числа різних URL-адрес, які вказують на ідентичних або схожих за змістом, або повзе частини вашого сайту, які не призначені для сканування на Google. В результаті робот Google може споживати набагато більше ресурсів, ніж необхідно, або може бути не в змозі повністю індексувати весь вміст вашого сайту.

Більш детальну інформацію про цю проблему: -

Робот Google зіткнувся надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті - Webmaster Tools Допомога

Ось список типових URL-адрес з потенційними проблемами. Однак цей перелік не може включати в себе всі проблемні адреси на вашому сайті.

мені потрібно турбуватися ні про що?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка:
    1. Блок не має значення зміст файлу robots.txt (див. тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html)
    2. Заїзд для веб-майстрів недоступні посилання. І зауважте, з нами, якщо вона якимось чином пов'язане з vBET.
    3. Якщо ви виявили на вашому форумі деякі "петлю" посилання, де ви бачите декілька кодів мови в тій же посиланням - прим її нам.

PS.
    Крім того, можна думати про видалення деяких вихідних посилань (як у Нортон, McAfee), також у вас є 5 рекламою банерів на головній сторінці (ПРИМІТКА: це не буде керма в цьому питанні, але остаточно буде краще для вашого SEO).

ок ось те, що я зробив: -
    1. вже зробив
    2. для веб-майстрів сказати тільки 8 сполук недоступних
    3. не могли не розуміти

Також я видалити надлишок оголошень в даний час тільки два банери, видалив Нортон і McAfee посилання

більше пропозицій?

Близько 3. Якщо ви знайшли нашу десь на ваш форум посилання типу / EN / AF / пл ... - Зверніть увагу, це нам. Я пишу це про всяк випадок, бо vBET не повинні робити такі посилання (вона була виправлена довгий, довгий час назад).

Невеликий схожих сторінок відбувається з календаря і член сторінок. Ви заблокували це прямо зараз, robots.txt - думаю, що це має бути достатньо. Більше ніяких натяків на цей момент - щоб перевірити робить Google будуть раді

noooo мій індексуватися URL, в порівнянні з 80k до 14k +, що відбувається я боюсь рух вниз занадто

Quote Повідомлення від bhanuprasad1981 View Post
    noooo мій індексуватися URL, в порівнянні з 80k до 14k +, що відбувається я боюсь рух вниз занадто
    Ви заблоковані сторінок robot.txt - так що все в порядку. Заблоковані сторінки видаляються з індексу. І ваші рухи вниз тільки трафік, який був підготовлений роботів на сторінках, які блокуються зараз Так що все, як воно повинно бути. Роботи не повзати на не відповідні сторінки (менше фальшивий трафік - краще продуктивність сервера ).

Здається, добре для мене

robots.txt був на місці за останні 3 місяці, так що, можливо, не питання справжні адреси впав.

Quote Повідомлення від bhanuprasad1981 View Post
    robots.txt був на місці за останні 3 місяці, так що, можливо, не питання справжні адреси впав.
    Вибачте - я неправильно зрозумів одному з наших попередніх відповідей (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2524) - Я думав, що ви тільки що змінили robots.txt - це було б причиною руху зміниться. Ти впевнений, що ви не зробили останнім часом зміни у файлі robots.txt - перевірте дату останньої зміни файлу.

Він як і раніше здається, причина зникнення сторінки з індексу. Plese відзначити, що Google не змінює її індекси негайно буде. І через 2-3 місяці термін реакції на зміни сайту є стандартними.

Чи здатні Ви, щоб визначити, які сторінки зникають з індексу - як я сподіваюся, ті сторінок, заблокованих у файлі robots.txt, і ви можете бути спокійні. Тому, будь ласка, визначити, що зникає - може бути, просто станеться те, що ви просили, блокуючи сторінки у файлі robots.txt.

я отримав цю проблему теж ..
    з тією ж проблемою ми отримали
    мій індекс у порівнянні з 134000 до 128000
    і отримав електронну пошту від Google, як ваша

мій Sitemap Generator не працює ця vbet
    Востаннє редагувалось badawidollah; 21-05-10 в 12:46.

Quote Повідомлення від badawidollah View Post
    я отримав цю проблему теж ..
    з тією ж проблемою ми отримали
    мій індекс у порівнянні з 134000 до 128000
    і отримав електронну пошту від Google, як ваша

мій Sitemap Generator не працює ця vbet
    Ти fallowed інструкцій, наведених у цій темі? Зверніть увагу, що Google буде бачити більшість нерелевантних сторінках, як зміст дублювання (тобто член сторінок, Callendar тощо.). Ось чому це лещата, щоб заблокувати його, перш ніж Google буде розглядати це таким чином. Будь ласка, використовуйте robots.txt, щоб блокувати не має значення зміст і відзначають, що кількість проіндексованих сторінок буде вниз, тому що заблокований сторінки будуть видалені з індексу, що очікується і добре.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •